Asus G751JT-T7010D – laptopul de gaming

Pentru pasionații de gaming care își doresc totuși să își desfășoare activitățile pe un laptop, modelul Asus G751JT-T7010D este o opțiune foarte atractivă. Acesta oferă o configurație ce poate înlocui cu succes un sistem desktop și se distinge în fața oricărui alt model printr-un design futurist. Modelul  poate fi găsit în magazine la prețul de  aproximativ 5500 lei (verifică preț actualizat). Pentru un model de gaming prețul este unul destul de atractiv.

Să începem așadar cu designul, pentru că ocupă un loc important pentru personalitatea laptopului. Producătorul a ales să folosească un design inspirat din cel al avioanelor de luptă cu tehnologie stealth. Carcasa este alcătuită din aluminiu și este neagră. Tastatura iluminată cu roșu oferă un contrast foarte plăcut. Ecranul este adus fizic mai aproape de utilizator decât în cazul celor obișnuite. Carcasa este ușor înclinată, oferind un confort deosebit pentru sesiunile lungi de joc și în același timp o ventilație foarte bună. Tastatura este alcătuită dintr-o singură bucată, fiind rezistentă, iar tastele se apasă foarte ușor, oferind un control bun. Touchpad-ul este dotat cu multitouch și este foarte precis. Dimensiunile modelului sunt de 416 x 20 – 53 x 318 mm, iar greutatea acestuia este de 4.8 kg. Prin urmare acesta este adresat sesiunilor de joc de acasă, fiind destul de greu de transportat.

Poze cu laptopul Asus G751JT-T7010D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul are o diagonală de 17.3 inch și este Full HD. Avem astfel de-a face cu un ecran mare, de calitate, care oferă un avantaj de joc clar. Rezoluția display-ului este de 1980 x 1080 de pixeli, iar acesta este de tip anti-glare, oferind o vizibilitate foarte bună. Unghiurile de vizualizare sunt de 178 de grade.

Partea cea mai interesantă rămâne totuși cea a performanțelor tehnice. Întâlnim aici un procesor Intel Core i7 care are la bază configurația Intel pentru sisteme desktop. Procesorul are o frecvență de 2.5 Ghz care poate genera însă o putere de până la 3.5 Ghz atunci când sistemul de operare este suprasolicitat. În completarea dotărilor se află o memorie RAM de 8 GB DDR3 cu posibilitatea de extindere până la 32 GB și o placă video dedicată NVIDIA GeForce GTX 970M. Placa este a doua pe scara performanțelor grafice high-end din momentul actual, făcând posibilă astfel rularea jocurilor de ultimă oră la cele mai înalte rezoluții. Nu în ultimul rând, este de remarcat sistemul special de management termic. Acesta este extrem de silențios și are un randament excelent pentru sesiunile îndelungate de joc.

Capacitatea de stocare este de 1 TB. La nivel multimedia se remarcă sistemul audio cu difuzoare stereo cu subwoofer integrat. Este disponibilă și o cameră Web HD ideală pentru apelarea pe Skype a coechipierilor. Nu în ultimul rând,  există și o unitate DVD RW și un cititor de carduri.

La nivelul conectivității întâlnim 4 port-uri USB 3.0, 1 port HDMI, 1 port VGA și 1 port de rețea. Pe lângă acestea este disponibil și un port Thunderbolt implementat de Intel pentru un transfer de două ori mai rapid decât în cazul celui USB 3.0. Conexiunea la internet se poate face prin Wi-Fi  sau cablu. Bateria laptopului Asus G751JT-T7010D este de tip Li Ion cu 8 celule și oferă o autonomie bună.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • procesor IntelCore i7, Haswell,
  • rezoluție Full HD,
  • HDD de 1 TB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Asus G751JT-T7010D este un laptop modern, construit pentru gamerii, ce au nevioie de un device puternic, care să facă față chiar și jocurilor cu grafică avansată.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.