Asus G751JM-T3044H – laptop de ultimă generaţie, pentru jocuri

Laptopurile dedicate gamerilor sunt cele mai performante de pe piaţă, acestea fiind nevoite să poată înlocui PC-urile, acolo unde este mult mai uşor să creezi o configuraţie care să susţină rularea celor mai noi coloşi din lumea jocurilor. Asus G751JM-T3044H este un laptop deosebit, un adevărat vârf în ceea ce înseamnă produsele dedicate jocurilor. Avantajele sale constau într-o configuraţie excelentă, care poate să ruleze orice, pentru mulţi ani de acum. Este şi un laptop greu, dar cine se gândeşte să se plimbe cu un model atât de performant, care are şi un preţ pe măsură, de aproximativ 7299 lei (verifică preț actualizat). Totuşi, raportul dintre costuri şi performanţe este unul excelent, aşa că pentru cei care îşi doresc să se joace în cele mai bune condiţii, acest model este o soluţie.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Aşadar, modelul Asus este unul cu adevărat deosebit şi, odată cumpărat, asigură proprietarul că mulţi ani de acum încolo vor putea să ruleze la detalii maxime orice joc. Totuşi, modelul de faţă se bucură şi de o serie de alte avantaje la fel de importante, aşa cum sunt cele legate de design.

Poze cu laptopul

Asus G751JM-T3044H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Încă de la prima vedere ne dăm seama că avem în faţă un produs pur şi simplu altfel, cu o carcasă foarte rezistentă din aluminiu, colorată în negru şi cu linii deosebite, care oferă laptopului o construcţie simetrică şi totuşi futuristă. Tastatura este luminată cu roşu, din nou un detaliu de luat în calcul.

Touchpad-ul este unul care permite o serie de mişcări şi operaţii suplimentare, iar în apropiere de acesta se află şi un palmrest anti alunecare. Conectivitatea se ridică şi ea la cel mai înalt nivel, laptopul având o intrare HDMI, una VGA şi nu mai puţin de 4 USB 3.0.

Ecranul este unul mare, de 17.3 inch, cu rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli, redă imagini Full HD şi este dotat atât cu touchscreen în 10 puncte, cât şi cu anti-glare pentru ca imaginea să fie clară în orice moment.

Încet, încet, ajungem şi la configuraţie, acolo unde laptopul străluceşte cu adevărat. Acesta are un procesor Intel CoreTM i7 de 2.5 GHz cu 4 nuclee, capabil să ruleze fără a sacada orice joc de ultimă generaţie, la detalii maxime. Memoria RAM este imensă, de 24 GB DDR3, iar pentru ca laptopul să rămână relevant şi peste câţiva ani, aceasta poate fi crescută până la 32 GB.

Laptopul se bucură de două dispozitive de stocare, unul SSD care are o capacitate de 256 GB şi de un HDD de 2 TB. Din această cauză, dar şi a construcţiei din aluminiu, este şi un model mai greu, cântărind 4.5 kg. În final, placa video dedicată este una de Nvidia, GeForce GTX 860M cu o memorie de 2 GB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • un design deosebit care face ca laptopul să fie imposibil de uitat
  • ecran full HD, cu touchscreen
  • un SSD pentru viteză sporită şi un HDD de 2 TB pentru stocare

Contra:

  • cântărește 4,5 kg

Aici găsești mai multe informații despre acest 1produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.7
Conectivitate - 9.5
Performanțe - 9.7

9.6

O alegere puternică

Asus G751JM-T3044H este un laptop cu o configurație puternică, ceea ce îl face potrivit pentru a rula programe solicitante.

Vezi detalii
User Rating: 3.58 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.