Asus G750JY-T4037P – un laptop pentru gameri

Asus G750JY-T4037P este un laptop pentru pasionații de gaming ce își doresc să beneficieze de cele mai performante tehnologii. Producătorul a ales să doteze modelul cu cele mai înalte tehnologii de la ora actuală, reușind să aducă la realitate visul oricărui gamer. Prețul pentru laptopul Asus este de aproximativ 10999 lei (verifică preț actualizat). Cu alte cuvinte, acesta este prețul pe care trebuie să îl plătești pentru a-ți transforma visul în realitate.

O performanță atât de ridicată nu putea fi încorporată decât într-un design plin de personalitate. Avem așadar de-a face cu un design inspirat de avioanele de luptă stealth. Suprafața laptopului este ușor înclinată, oferind confortul optim pentru sesiunile de joc prelungite. Carcasa este alcătuită din metal și plastic și îmbină mai multe texturi. Modelul este complet negru, iar liniile sunt extrem de futuriste. Marginile sunt ascuțite sub diferite unghiuri. Pentru o experiență de joc mai interactivă, ecranul este așezat mai aproape de utilizator față de modelele obișnuite. Tastatura beneficiază de iluminare și este optimizată pentru gaming. Controlul este incredibil. Fiind construită dintr-o singură bucată, aceasta are o rezistență ridicată. Pentru creșterea eficienței, zona de sprijin pentru mâini este prevăzută cu o suprafață specială anti-alunecare. Touchpad-ul este de tip multi-touch și este destul de mare. Dimensiunile laptopului sunt de 410 x 50 – 18 x 318 mm, iar greutatea acestuia este de 4.5 kg.

Poze cu laptopul Asus G750JY-T4037P

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

După cum probabil ți-ai dat seama din dimensiuni, modelul este dotat cu un ecran de 17.3 inch. Imaginile redate au o rezoluție de 1980 x 1080 de pixeli, având o calitate Full HD. Ecranul este de tip anti-glare, așa că nu reflectă și oferă o vizibilitate excelentă.

Trecând acum la performanță, vei uimit să vezi ce poate adăposti carcasa acestui laptop. Dotările de vârf încep cu un procesor Intel Core i7 cu arhitectură Haswell și o putere de 2.5 Ghz care poate crește până la 3.5 Ghz prin tehnologia Turbo Boost. Distracția continuă cu o memorie de 32 GB și o placă video dedicată NVIDIA GeForce GTX 980M, cea mai performantă de pe piață în momentul actual. Vei putea astfel să rulezi toate jocurile preferate la cea mai înaltă calitate, atât în 2D, cât și în 3D.

Pentru un randament bun Asus G750JY-T4037P dispune de un sistem de răcire avansat. Acesta este prevăzut cu orificii de ventilație posterioare și contribuie în același timp la menținerea unui nivel foarte redus de zgomot.

Stocarea este de tip SSHD, fiind disponibili 2 TB pe HDD și 512 GB SSD. Sistemul de operare Windows 8.1 este integrat.

La nivel multimedia te vei bucura în primul rând de un sunet pe măsura calității imaginilor datorită tehnologiilor SonicMaster și AudioWizard. Mai sunt disponibile o cameră web HD, un cititor de carduri și o unitate optică Blu-Ray.

Numărul port-urilor disponibile este impresionant, existând 4 port-uri USB 3.0, 1 port VGA, 1 port HDMI, 1 port mini-Display și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless. Este disponibilă și tehnologia Bluetooth 4.0.

Un laptop de gaming are nevoie de o autonomie care să susțină sesiunile maraton de joacă, așa că a fost integrată o baterie Li Ion cu 8 celule.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • diagonala de 17,3 inch,
  • Full HD,
  • 32 GB RAM,
  • HDD de 2TB + SSD de 2 x 256 GB,
  • placă video dedicată NVIDIA de 8 GB

Contra:

  • prețul este destul de mare,
  • nu este portabil

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Asus G750JY-T4037P este un laptop cu un design interesant, futurist, ce ascunde la interior o configurație puternică, potrivită gamerilor adevărați.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.