Asus G750JY-T4036D – laptopul creat special pentru gaming

Asus G750JY-T4036D este un laptop impresionant pentru gaming, un model de vis pentru iubitorii acestei activități. Fiecare detaliu este gândit pentru a satisface un gamer pasionat, începând cu designul și până la dotările performante. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 9299 lei (verifică preț actualizat), un preț pe măsura performanțelor. Acestea sunt fără niciun dubiu impresionante și competitive chiar și pe termen lung, pe gustul gamerilor pasionați.

Modelul are un design aparte, cu linii agresive folosite în combinație cu note elegante. Aspectul general este unul robust, care inspiră încredere. Designul contribuie la creșterea eficienței sistemului de răcire. Acesta este inspirat de avioanele de luptă stealth și este gândit, de altfel, ca o armă de luptă. În ciuda dotărilor performante modelul are o grosime decentă atunci când este închis, nefiind deloc exagerat. Suprafața de sprijin pentru mâini este ușor înclinată pentru a scădea efortul de la nivelul palmelor și încheieturilor. Tastatura este optimizată pentru jocuri, fiind alcătuită dintr-o bucată, având un răspuns tactil foarte bun și oferind o experiență de joc confortabilă datorită cursei scurte. Touchpad-ul este generos și precis. Carcasa este în totalitate neagră și este alcătuită dintr-o combinație de metal și plastic. Modelul are dimensiunile de 410 x 50 – 18 x 318 mm și greutatea de 4.5 kg, fiind gândit pentru a fi utilizat într-o poziție fixă.

Poze cu laptopul Asus G750JY-T4036D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 17.3 inch și este de tip anti-glare, oferind o vizibilitate foarte bună. Rezoluția Full HD de 1920 x 1080 pixeli asigură redarea de imagini clare și bogate în detalii. Ecranul se dovedește astfel a fi un partener important pe câmpul de luptă, oferind avantaje în fața adversarilor.

În ceea ce privește performanțele tehnice, acestea sunt impresionante, pot face competiție oricărui sistem desktop și nu vor fi curând depășite, așa că investiția este foarte bună. Asus G750JY-T4036D este dotat cu un procesor Intel Core i7 de 2.5 GHz care poate ajunge până la 3.5 GHz prin tehnologia Turbo Boost. Configurația este completată de o memorie de 24 GB RAM DDR3 cu posibilitatea de extindere până la 32 GB. Astfel, laptopul redefinește performanța și oferă un timp de răspuns incredibil de mic. Modelul are o placă video dedicată NVIDIA GeForce GTX 980M de 8GB RAM GDDR5. Prin urmare, orice joc de actualitate rulează Full HD fără nicio problemă.

Capacitatea de stocare pe HDD este de 1 TB, iar cea SSD este de 256 GB.

Sunetul este și el calitativ, integrând tehnologiile SonicMaster și AudioWizard. Experiența de joc este astfel completată perfect, sunetul fiind realist și amplu. La nivel multimedia mai sunt disponibile o cameră web HD și o unitate Blu-Ray.

Conectivitatea este extinsă și face posibilă transformarea distracției la un alt nivel prin asocierea la ecrane mai mari sau alte dispozitive. Sunt disponibile astfel 1 port HDMI și 1 port mini-Display pe marginea dreaptă a laptopului, 4 port-uri USB 3.0, 1 port VGA și 1 port de rețea. Mai există un cititor de carduri SD și tehnologii Bluetooth 4.0 și Wi-Fi 802.11 ac.

În ceea ce privește autonomia, modelul este dotat cu o baterie Li-ion cu 8 celule, ce-i asigură o autonomie destul de bună.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • Full HD,
  • 24 GB de RAM,
  • 1 TB + 2 x 128 GB SSD
  • placă video dedicată,

Contra:

  • destul de greu

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Asus G750JY-T4036D este un laptop bine echipat din punct de vedere tehnic, pentru a asigura un gaming de excepție oricărui pasionat de jocuri.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.