Laptop Asus G750JW-T4038D

Numele de Asus îşi are originea în mitologia greacă, şi vine de la calul înaripat Pegasus, ce reprezenta inspiraţia artei şi a cunoaşterii. Asus îmbină cele mai noi tehnologii cu inovaţia pentru a oferi o calitate superioară produselor de pe piaţă.

Cum bine se ştie, cei de la Asus au fost primii are au lansat un notebook pe piaţă. Laptopul Asus G750JW-T4038D face parte din seria de gaming a acestui brand şi are un preţ de aproximativ 6400 lei (verifică preț actualizat), un preţ deloc mic, dar ţinând cont că vorbim de putere şi specificaţii excepţionale este de înţeles acest lucru. Are un aspect destul de avangardist, puţin cam robust, dar în acelaşi timp extrem de elegant.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Asus G750JW-T4038D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aşa cum am spuneam mai sus Asus G750JW-T4038D este un notebook ideal pentru jocuri. Extrem de performant, vine echipat cu un procesor de ultimă generaţie, un Intel Core i7 4700HQ tactat la o frecvenţă de 2.4 GHz, cu un cache de 6144KB.

Memori RAM este de 24GB DDR3 ceea ce înseamnă că este de 6 ori mai mare decât la marea majortate a laptopurilor ;i poate fi upgradată până la 32GB. Dispune de două hard-disk-uri SATA, cu o capacitate de stocare a datelor de de 750GB. Placa video dedicată NVIDIA GeForce 765M vine cu o memorie de 2GB şi rulează excepţional jocurile cu o grafică avansată.

Display-ul este un LCD LED Non-Glare de 17.3 inch, cu o rezoluţie Full HD, de 1920 x 1080, ceea ce face ca gaming-ul să fie mult mai plăcut şi oferă în acelaşi timp un contrast plăcut şi culori vii. Pe partea de sonorizare veţi rămâne impresionaţi de sistemul SonicMaster cu două difuzoare integrate cu Subwoofer, ce vă vor oferi o senzaţie de realitate în jocuri, dar si o calitate ridicată în rularea fişierelor multimedia.

Asus G750JW-T4038D dispune de o tastatură chiclet retro iluminată care este înclinată la 5 grade pentru un confort ridicat. Tot la capitolul confort ajută şi palm rest-ul cauciucat , iar pentru gaming , uzualele taste arow keys sunt puţin separate de restul tastaturii pentru a putea fi utilizate mai uşor în timpul jocurilor. Bateria laptop-ului litium-ion pe 8 celule nu va oferi o autonomie foarte mare din cauza dimensiunii ecranului, oricum cu toate astea va rezista peste 6 ore pentru o utilizare office.

În ceea ce priveşte conectivitatea, Asus G750JW-T4038D vine cu 4 porturi USB 3.0, HDMI, VGA, Thunderbolt, cameră WEB HD, Blu-Ray Combo,cititor de carduri şi bluetooth.

Asus G750JW-T4038D este un laptop mult prea performant pentru o utilizare banală, iar preţul mult prea mare pentru a plătii funcţii pe care nu le-ai folosi.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro:

  • procesorul Intel Core i7 4700HQ,
  • placa video NVIDIA GeForce 765M de 2GB,
  • memoria RAM de 24GB,
  • tastatura chiclet iluminată,
  • 2 HDD-uri de 750GB

Contra:

  • preţ ridicat
  • greutate mare, însă ţinând cont de dimensiuni el va înlocui un desktop pc

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Excelent

Laptopul Asus G750JW-T4038D este de departe un laptop ce se impune atât print-un design nonconformist, cât şi prin performanţă. Deşi are un preţ destul de mare consider că ese ideal pentru cei ce au nevoie de un laptop pentru gaming, deci dacă bugetul vă permite, nu ezitaţi să-l achiziţionaţi.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.