Asus G750JS-T4163D – pentru un gaming de senzație

Când ești pasionat de gaming nu îți dorești altceva decât să ai o „bijuterie” de laptop, suficient de puternică încât să îți permită să testezi cele mai noi jocuri, ce presupun o grafică foarte complexă. Pentru cei ce se regăsesc în această categorie, cu siguranță modelul Asus G750JS-T4163D ar putea fi o alegere înțeleaptă. Are un preț de aproximativ 5530 lei (verifică preț actualizat), destul de ok aș zice eu ținând cont că există și versiuni cu mult mai scumpe decât acesta.

La prima vedere ai senzația că laptopul pare desprins dintr-un joc al viitorului. Are o conformație robustă, cântărind aproximativ 4,5 kg, ceea ce înseamnă că nu este genul de laptop care să îl poți lua în vacanță, însă acest aspect nu este un impediment pentru pasionații de jocuri. Nici dimensiunile sale nu sunt chiar mici, mai exact are 410 x 58-18 x 318 mm(W x H x D), ceea ce înseamnă că ocupă un spațiu considerabil pe birou. Esențial este ca atunci când îți achiziționezi un astfel de gadget să nu uiți de un mouse de gaming, te va ajuta să faci față mai bine presiunii.

G750 este arma perfectă în mediul virtual, asigurând utilizatorului performanțe uluitoare indiferent de jocul testat. Din punct de vedere al designului putem spune că atrage prin aspectul său futurist, inspirat de avioanele de luptă cu tehnologie stealth. Tastatura este poziționată pe o suprafață ușor înclinată, pentru a oferi utilizatorului confotul necesar pe durata sesiunilor de gaming, ce se prelungesc târziu în noapte de cele mai multe ori. Tastatura este optimizată pentru jocuri, astfel că vei sesiza faptul că tastele sunt sensibile la atingere, dar totodată foarte bine construite. Mai mult de atât tastatura este iluminată, pentru o utilizare confortabilă pe timp de întuneric.

Poze cu laptopul Asus G750JS-T4163D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă partea de design a acestui laptop este absolut spectaculoasă, ei bine nici în ceea ce privește partea tehnică producătorul nu se dezice, mai exact la interior modelul vine echipat cu un procesor Intel Core i7 4710HQ, un model din generația cea mai nouă Haswell, construit pe 4 nuclee. Procesorul este tactat la o frecvență de 2,5 GHz, dar poate ajunge și la 3,5 GHz în cazul în care îl supuneți unor acțiuni ceva mai solicitante. Aici vei găsi și o placă video integrată, un model Intel HD Graphics 4600, pe care nu o vei folosi prea des, și spun asta deoarece modelul încorporează încă una dedicată, un chipset NVIDIA GTX 870M de 3 GB GDDR5, ce se va descurca excelent indiferent de jocul pe care îl vei încerca.

Memoria este de 8 GB DDR 3, dar poate fi upgradată până la 32 GB fără nici un fel de probleme. Laptopul are 4 sloturi, din care doar 2 sunt ocupate, ceea ce facilitează upgrade-ul. Și hard disk-ul are o capacitate de stocare a datelor extrem de generoasă, de 1 TB și funcționează cu o viteză de rotație de 7200 rpm. Mărturisesc că mi-ar fi plăcut să văd aici că dispune de un SSD, dar până la urmă nu mă deranjează nici HDD-ul, având în vedere că dispune de un spațiu atât de mare.

Display-ul este un LCD LED Anti-Glare de 17,3 inch, cu o rezoluție Full HD, ceea ce presupune imagini incredibil de clare. Ecranul oferă unghiuri largi de vizualizare și suportă tehnologia NVIDIA 3D Vision, ce duc jocurile într-o nouă dimensiune.

Pe partea de conectivitate, producătorul echipează laptopul Asus G750JS-T4163D extrem de bine, mai exact vei găsi aici: un DVD RW, o cameră WEB HD(ce îți permite să ții legătura cu colegii de echipă), cititor de carduri, HDMI, 4 porturi USB 3.0, VGA, microfon și bluetooth.

Sunetul este îmbogățit de tehnologia Asus SonicMaster și AudioWizard, ce asigură o experiență audio incredibilă. Jocurile nu doar că le vei putea juca foarte bine, dar sunetul va fi fantastic.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design futurist,
  • tastatură iluminată,
  • procesor Intel Core i7 Haswell,
  • display de 17,3 inch,
  • Full HD,
  • hard disk de 1 TB,
  • placă video NVIDIA GeForce GTX 870M de 3 GB GDDR5

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să aibă SSD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Asus G750JS-T4163D este un laptop dedicat pasionaților de jocuri, ce se va descurca excelent indiferent de jocul pe care îl veți testa.

User Rating: 2.78 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.