Asus G750JH-T4104D – pentru un gaming de excepție

Laptopul Asus G750JH-T4104D este un model care îndeplinește cerințele avansate ale gamerilor și care asigură performanță, viteză și tehnologie de ultimă generație. Acesta este un laptop care a fost fabricat de către inginerii Asus în așa fel încât să fie rezistent la șocuri și ușor portabil. Prețul acestui dispozitiv este de aproximativ 7300 lei (verifică preț actualizat), destul de piperat pentru un utilizator obișnuit, dar nu și pentru un adevărat gamer, ce caută un device puternic și fiabil. 

Design-ul futurist al laptopului este avangardist, creat special pentru pasionații de jocuri video care au nevoie de mobilitate și rezistență. Design-ul acestuia este inspirat din aspectul avioanelor de luptă care dețin tehnologia stealth, oferind confort prin suprafața înclinată și ecranul cu unghiuri largi. Acest model deține și o cameră HD care permite accesul la chat video de pe orice aplicație.

Laptopurile Asus ale acestei generații au o tastatură construită dintr-o singură bucată care asigură rezistența tastelor și o iluminare eleganță a acesteia. Modelul a fost apreciat pentru grafica deosebită pe care o deține și pentru sunetul proiectat în așa fel încât să ofere un echilibru între software și hardware. Laptop-ul are culoarea neagră și aspectul unui dispozitiv imbatabil care poate fi utilizat în orice circumstanțe, fiind un model cu arhitectură Haswell. Deși atunci când te gândești la un laptop, iei în calcul că vorbești de un device portabil, iată că acest model cântărește aproximativ 5 kg, ceea ce face cam dificilă transportarea sa, însă sunt convinsă că pentru adevărații pasionați de jocuri acest aspect nu reprezintă un impediment.

Poze cu laptopul Asus G750JH-T4104D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere tehnic, laptopul deține un procesor Intel Core i7, modelul 4700HQ, având patru nuclee și o tehnologie a procesorului de tip 22nm. Frecvența procesorului a fost setată la 2,4 GHz cu Turbo Boost de până la 3,4 GHz. Procesorul grafic integrat este Intel HD Graphics 4600 și se folosește pentru aplicațiile mai puțin solicitante.

Totodată laptopul vine echipat și cu o placă video dedicată NVIDIA GeForce GTX 780M de 4 GB DDR5, ce promite să ofere utilizatorului o experiență video incredibil de interesantă. În ceea ce privește memoria acestui model, capacitatea de stocare a datelor este de 16 GB, având o capacitate maximă de extindere de 32 GB și două sloturi ocupate de 8192 MB, prin urmare utilizatorul poate face oricând un upgrade în funcție de nevoia fiecăruia.

Hard disk-ul are o capacitate de stocare de 750 GB și funcționează la o viteză de rotație de 7200 rpm. Recunosc cinstit că mi-ar fi plăcut să văd că încorporează și un SSD. Porturile de care dispune Asus G750JH-T4104D pentru conectarea cu alte dispozitive sunt: HDMI, o ieșire audio, un microfon, o mufă RJ 45 pentru conectarea la internet prin cablu, un thunderbolt, patru porturi USB 3.0 și VGA în cazul în care vrei să conectezi un monitor pentru o muncă mult mai eficientă și mai organizată.

Modelul are posibilitatea de a citi și a scrie disk-uri de tip DVD RW și este echipat cu un cititor de carduri de tip SD și MMC. Tehnologia Sonic Master oferă o experiență audio de o calitate ridicată, împreună cu difuzoarele stereo și subwooferul încorporat.

Display-ul device-ului este unul de tip anti-glare care oferă o suprafață mată, are o diagonală de 17.3 inch, o rezoluție de 1920 x 1080, Full HD și utilizează tehnologia LCD LED, prin urmare detaliile jocurilor vor fi ușor de urmărit. Sistemul de operare preinstalat pe laptop este Free DOS, însă Asus recomandă instalarea sistemului de operare Microsoft Windows 8, ale cărui drivere le vei găsi cu ușurință. Laptopul Asus dedicat jocurilor video oferă o experiență foarte confortabilă pentru cei care petrec ore în șir în fața ecranului. Zoom-ul și lansarea sunt posibile cu ajutorul degetelor, iar touchpad-ul are un control multi-touch pentru gesturi.

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • diagonală de 17,3 inch,
  • 16 GB de RAM,
  • Full HD,

Contra:

  • cântărește 5 kg

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Asus G750JH-T4104D este un device potrivit pentru gamerii adevărați, ce își doresc un laptop puternic și fiabil, care să le asigure un gaming de excepție cu fiecare utilizare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.