Laptop Asus G750JH-T4045D

Despre cei de la Asus se ştie că pun foarte mare accent pe satisfacţia clientului, de aceea sunt foarte atenţi la detaliile privind realizarea unui laptop. Pentru astăzi am ales un model exclusivist, mai exact este vorba de un laptop foarte bine punct la capitolul configurație, ce se adresează îndeosebi gamerilor. Este vorba de laptopul Asus G750JH-T4045D.

Preţul unui astfel de gadget este de aproximativ 8770 lei (verifică preț actualizat), un preţ destul de piperat, dar având în vedere că discutăm de o adevărată „bijuterie” într-ale jocului,aş prefera să văd ce dotări deţine, iar ulterior să tragem o concluzie.

Este o construcție destul de robustă cu un aspect genial, ce chiar te duce cu gândul la un scut din jocuri de strategie sau cele de luptă. Are o greutate de 5 kg, ceea ce îl face să fie destul de greu de transportat. Ca şi design impresionează prin finisaje foarte bine realizate. Colţurile rotunjite, fiabilitate crescută şi o temperatură optimă pentru rularea jocurilor cu grafică solicitantă reprezintă un plus care vă vor determina să vă aplecaţi atenţia asupra componentelor acestui laptop. Vorbim de un laptop ce îndeplinește standardele necesare pentru orice tip de joc, făcând din utilizator un jucător redutabil.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Asus G750JH-T4045D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Asus G750JH-T4045D este echipat la interior cu un procesor Intel Core i7, 4700HQ, Haswell un model din ultima generație, ce atinge o frecvenţă de 2.4 GHz și are un cache de 6144 KB. Ca şi memorie RAM vine cu 32 GB DDR3, mai mult decât suficient pentru orice utilizator, iar în ceea ce privește capacitatea hard disk-ului impresionează printr-un HDD de 1 TB, la care se adaugă și un SSD de de 256 GB.

Placa video dedicată este un chipset NVIDIA GeForce GTX 780M de 4 GB, ce asigură un gaming de excepție. Display-ul este un LCD LED Non glare, de 17,3 inch şi are o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080. Ecranul oferă unghiuri largi de vizualizare și suportă tehnologia NVIDIA 3D Vision pentru acțiunile în a treia dimensiune. Nici la capitolul porturi şi conectivitate Asus G750JH-T4045D nu stă mai rău, mai exact are: o cameră WEB HD, un cititor de carduri, HDMI, Blu-Ray Combo, 4 porturi USB 3.0, VGA, thunderbolt(ce promite o viteză ridicată de transfer) și bluetooth. Sunetul este asigurat de cele două difuzoare integrate cu subwoofer, ce încorporează tehnologia Sonic Master.

Vorbim de un laptop cu o tastatură chiclet completă, și cu performanțe complexe, astfel încât asigură succesul oricărei activități desfășurate. Din păcate în prețul laptopului nu este inclus și sistemul de operare Microsoft Windows 8, însă nu ar trebui să reprezinte o problemă acest aspect.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • placa video dedicată NVIDIA GeForce GTX 780M de 4 GB,
  • SSD de 256 GB,
  • USB 3.0,
  • 32 GB RAM

Contra:

  • sistemul de operare Windows 8 lipsește

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Cei de la Asus au demonstrat că şi ei au acea gamă premium în ceea ce priveşte laptopurile destinate gamerilor, iar Asus G750JH-T4045D demonstrează că poate face faţă concurenţei nu doar în ceea ce priveşte aspectul, dar şi din punct de vedere al configuraţiei foarte bine pusă la punct, de aceea consider că îşi merită preţul pe deplin.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.