Asus G55VW-S1020D – laptopul perfect pentru gaming

Asus a creat o serie de laptopuri gândite special pentru gaming, luând în considerare fiecare mic detaliu care să facă experiența utilizatorului mai plăcută. De la design la performanțe, modelul Asus G55VW-S1020D are toate calitățile pentru a-și găsi loc pe lista de dorințe a oricărui pasionat de gaming. Laptopul pare să fie construit pentru poziții fixe. Cu dimensiunile de 375 x 50 – 22 x 299 mm și greutatea de 3.78 kg, laptopul nu prea oferă portabilitate, lăsând impresia de robustețe. Carcasa este alcătuită în totalitate dintr-un plastic greu, negru și mat. Prețul pentru un asemenea gadget este unul pe măsura performanțelor, fiind disponibil în magazine la prețul de aproximativ 4500 lei (verifică preț actualizat), un preț pe care nu mulți și-l permit, însă pentru pasionații de gaming gata să investească într-un laptop care nu va fi depășit prea curând, modelul Asus reprezintă o alegere inteligentă. 

Laptopul are un design special, inspirat de avioanele de luptă stealth F22. Laptopul are linii agresive care, în același timp, oferă eleganță și atractivitate. Acest model se remarcă prin suporturile pentru palme din aluminiu. Suporturile metalice previn încălzirea și transpirația mâinilor. Întreaga suprafață a dispozitivului este ușor înclinată. Datorită acestui lucru, efortul în urma activității palmelor și încheieturilor este redus considerabil. Ingeniozitatea designului constă în faptul că acesta este gândit astfel încât să crească, în același timp, eficiența sistemului de răcire. Tastatura este mare și completă, incluzând și tastele de numere din partea dreaptă. De asemenea, tastatura este luminată, optimizată pentru jocuri și are un răspuns tactil impresionant.

Poze cu laptopul Asus G55VW-S1020D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul laptopului are diagonala de 15.6 inch. Rezoluția Full HD de 1920 x 1080 pixeli asigură redarea de imagini clare și bogate în detalii. Ecranul are un finisaj anti-luciu și anti-reflexie, care oferă un plus de realism în timpul jocului. Privind prin comparație competiția, laptopul are ecranul decent, dar nu impresionant. Există laptopuri cu diagonale ale ecranului mai mari, care au rezoluții spectaculoase.

În ceea ce privește performanțele, laptopul beneficiază deo configurație complexă, ce va face față unui competitor puternic. Cu un procesor Intel Core i7, 3610QM de 2.3 GHz susținut de o memorie de 8 GB RAM DDR3, Asus G55VW-S1020D oferă un nou sens performanței laptopurilor. Timpul de răspuns obținut este extrem de mic. Procesorului performant îi este asociat un hard-disk de 750 GB, ce rulează cu o viteză de rotație de 7200 rpm.

Laptopul are o placă video dedicată Nvidia GeForce GTX 660M de 2 GB RAM, potrivită pentru jocurile ce utilizează o grafică avansată. Jocurile Full HD rulează, prin urmare, fără absolut nicio problemă, cu un număr mediu de 58 de cadre pe secundă.

În ceea ce privește sunetul, Asus a pătrat calitatea superioară, integrând tehnologia SonicMaster. Sunetul obținut de cele două difuzoare stereo cu subwoofer este puternic, clar și oferă un avantaj considerabil gamerilor în fața concurenței.

Conectivitatea joacă un rol important în cazul laptopurilor pentru gaming, fiind mult mai distractiv de folosit atunci când sunt conectate la monitoare externe. Port-urile HDMI și VGA de pe marginea dreaptă a laptopului fac posibil exact acest lucru iar, în plus, rezoluțiile vor fi HD datorită plăcii grafice superioare. Laptopul mai beneficiază de 3 port-uri USB, un cititor de carduri SD și un port pentru internet. De asemenea, laptopul are integrate tehnologiile Bluetooth 4.0 și Wi-Fi 802.11ac.

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i7,
  • 8 GB RAM,
  • Full HD,
  • placă video dedicată NVIDIA

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Asus G55VW-S1020D este unul dintre laptopurile ce face parte din seria Republic of Gamers, oferind putere și fiabilitate utilizatorului pasionat de jocuri.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.