Asus F550JX-DM021D – laptopul performant cu procesor Intel Core i7

Asus F550JX-DM021D este unul dintre cele mai performante laptopuri business de pe piață, configurația sa fiind una impresionantă pentru un dispozitiv portabil. Poate fi găsit în magazine la prețul de 3999 lei (verifică preț actualizat), un preț pe măsura dotărilor sale.

laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Laptopul are design de calitate superioară, care inspiră profesionalismul și eleganța, aspectul fiind unul slim, iar modelul cântărind doar 2.45 kg, așa că poate fi transportat cu ușurință. Carcasa este alcătuită din plastic, dar arată foarte bine și este rezistentă la zgârieturi, aceasta fiind argintie, iar capacul este disponibil pe un gri mai închis. Suprafața capacului este prevăzută cu un design cu cercuri concentrice, completând aspectul elegant, iar tastatura include și partea numerică din partea dreaptă, fiind foarte utilă pentru calcul. În ceea ce priveşte dimensiunile totale, acestea ating valorile de 380 x 29.2 – 31.7 x 251 mm.

Poze cu laptopul

Asus F550JX-DM021D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch și are o rezoluție Full HD, redând imagini de calitate superioară, la o rezoluție de 1980 x 1080 pixeli, fiind foarte clare și pline de viață, conținutul video putându-se vedea astfel impecabil.

În ceea ce privește partea mai tehnică, dotările permit inclusiv gaming-ul destul de avansat, așa că nu vei avea de ce să te plângi în vreun aspect. Procesorul Intel Core i7 de 2.6 GHz poate face boost până la 3.6 GHz, susținând astfel o performanță foarte bună și un multitasking eficient.  Procesorului îi sunt asociate o placă grafică dedicată NVIDIA GeForce 950M și o memorie RAM de 8 GB, așa că orice program, joc sau aplicație va rula foarte cursiv.

Stocarea se face pe un SSD cu capacitatea de 240 GB, datele având o siguranță mai mare, iar viteza de acces și transfer va fi ridicată.

Performanța continuă și la nivel multimedia, acolo unde găsim un sistem audio dotat cu difuzoare stereo și subwoofer. Tehnologia SonicMaster specifică celor de la Asus prelucrează sunetul suplimentar pentru a obține o claritate mai bună, iar pe partea multimedia mai ai la dispoziție o cameră web HD, un cititor de carduri SD și o unitate optică DVD RW.

Laptopul este dotat cu o baterie Li Ion cu 4 celule, așa că are o autonomie destul de bună. Bineînțeles, era loc de mai bine, dar lucrurile nu stau nici așa rău. În cazul în care iei laptopul cu tine în călătorii, spre exemplu, vei putea urmări fără probleme filme,  însă atunci când ai de lucru e bine să te asiguri că ai încărcătorul la tine dacă trebuie să pleci de acasă sau din birou.

Configurația include un procesor Intel Core i7, o placă video NVIDIA și o memorie atractivă, așa că vei putea lucra eficient în multitasking sau rula jocuri recente. Procesorul este cel întâlnit și în cazul PC-urilor desktop, așa că vei beneficia de aceeași performanță, dar la un nivel portabil și nu vei mai fi nevoit să lucrezi lipit de birou.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design portabil
  • ecran Full HD
  • performanță ridicată

Contra:

  • autonomia putea fi îmbunătățită

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Conectivitate - 9.4
Performanțe - 9.4

9.4

O alegere puternică

Asus F550JX-DM021D este un laptop potrivit pentru toate activitățile, acest lucru fiind asigurat de performanța sa ridicată.

Vezi detalii
User Rating: 3.63 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.