Asus F550JX-DM020D – laptopul cu performanță bună

Dacă îți dorești un laptop cu o configurație care să îți ofere atât condiții foarte bune de lucru, cât și o experiență multimedia și de divertisment atractivă, modelul Asus F550JX-DM020D ți se va părea unul foarte potrivit. Este unul dintre laptopurile cu configurații foarte echilibrate, ceea ce îl face potrivit pentru o serie largă de utilizatori, de la studenți și până la cei care lucrează în birou, cei interesați de divertisment și multimedia sau cei care călătoresc. Modelul este portabil și are o autonomie bună, așa că oferă libertatea de a-l folosi de oriunde. Raportul calitate-preț este unul dintre cele mai bune de pe piață, laptopul putând fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3599 lei (verifică preț actualizat), un preț foarte bun pentru dotările pe care le oferă.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Laptopul are design slim disponibil într-o combinație de negru și argintiu, în timp ce carcasa este alcătuită din plastic, aceasta având însă un aspect plăcut și inspirând rezistență. Plasticul este mat, așa că nu va păstra urmele de degete, iar capacul este prevăzut cu un design cu cercuri concentrice. Tastatura include și partea numerică independentă din partea dreaptă, lucru util pentru gaming sau calcul. Modelul are dimensiunile de 380 x 29.2 – 31.7 x 251 mm și cântărește 2.45 kg, fiind ușor de transportat.

Poze cu laptopul

Asus F550JX-DM020D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala standard de 15.6 inch, oferind o vizibilitate bună. Acesta redă imagini de calitate Full HD, la rezoluția de 1980 x 1080 pixeli, imaginile fiind foarte clare și având culori atractive.

În ceea ce privește configurația tehnică, acest nivel scoate cu siguranță modelul în fața multora. Laptopul este dotat cu un procesor Intel Core i7 de 2.6 GHz care poate face boost până la 3.6 GHz atunci când sistemul de operare este suprasolicitat. Multitasking-ul este astfel foarte cursiv, timpii de așteptare sunt reduși, iar autonomia este îmbunătățită. Procesorului îi sunt asociate o placă grafică dedicată NVIDIA GeForce GTX 950M și o memorie RAM de 8 GB, putând astfel să rulezi fără probleme orice aplicație sau joc cu cerințe avansate.

Capacitatea de stocare este de 1 TB, aceasta făcându-se, în mod clasic, pe HDD, astfel că vei avea suficient spațiu pentru jocuri, filme, muzică etc. Nu ar fi fost deloc rău dacă ar fi existat și niște GB pe SSD, dar, având în vedere prețul, acest lucru poate fi trecut cu vederea.

La nivel multimedia găsim un sistem audio dotat cu difuzoare stereo și subwoofer, sunetul fiind procesat de tehnologia SonicMaster. Pe partea multimedia mai ai la dispoziție o cameră web VGA, un cititor de carduri SD și o unitate optică DVD RW.

Autonomia este susținută de o baterie Li Ion cu 4 celule și oferă un randament bun, astfel încât aceasta ajunge până la 3 ore, fiind una medie. Autonomia susține atât performanța ridicată, cât și portabilitatea, așa că vei putea să lucrezi fără probleme în afara biroului sau să iei cu tine laptopul atunci când călătorești.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design portabil
  • ecran Full HD
  • performanță foarte bună
  • sunet de calitate

Contra:

  • lipsa stocării SSD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Conectivitate - 9.3
Performanțe - 9.3

9.4

O alegere puternică

Asus F550JX-DM020D este un laptop ce se remarcă nu doar printr-un design modern și rafinat, ci și mai ales printr-o configurație puternică.

Vezi detalii
User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.