Arctic DFSA60A+ – ieftină, dar eficientă

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 9
Design - 7.3
Eficiență energetică - 8.1

8.1

O alegere inspirată

Arctic DFSA60A+ este o mașină de spălat vase cu o capacitate de încărcare de 12 seturi, ce poate fi achiziționată la un preț extrem de accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 3.85 ( 1 votes)

Mașina de spălat vase nu este o fiță așa cum o consideră unii, ci este un electrocasnic util și eficient, ce te scapă de timp irosit, ajutându-te chiar să economisești și ceva bani. Arctic DFSA60A+ este unul dintre modelele de buget, potrivit pentru cei mai puțin pretențioși într-ale designului, când vine vorba de o asemenea alegere. Poate fi găsită în oferta magazinului eMAG, la un preț de aproximativ 1249 lei(verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil, ținând cont de calitățile sale.

Are un aspect modest, dar plăcut. Faptul că panoul de control este aerisit, mă face să cred că ar putea fi potrivită chiar și pentru părinții mai în vârstă și mai puțin familiarizați cu tehnologia. Are un afișaj de tip LED, plus câteva butoane, ce te vor ajuta să faci selecțiile potrivite. O poți integra ușor sub masca mobilei de bucătărie, asigurându-ți ajutorul necesar de fiecare dată.

Poze cu Arctic DFSA60A+

Arctic DFSA60A+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat vase Arctic are o capacitate de încărcare de 12 seturi, ceea ce o face potrivită chiar și pentru familiile numeroase, unde se gătește des și în cantitate destul de mare. Un set de vase cuprinde: o farfurie adâncă, o farfurie întinsă, o farfurie pentru desert, un pahar, o cană și un set complet de tacâmuri.

Totuși este bine de știut că nu trebuie să aștepți ca mașina de spălat să fie plină pentru a o pune la treabă. Opțiunea de încărcare la jumătate te va ajuta să speli chiar și o cantitate mai mică de vase. Poți opta pentru a încărca doar coșul superior sau pe cel inferior. Prin urmare vei spăla eficient chiar și în condițiile în care mașina nu este încărcată complet.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de energie de 1,02 kW/ciclu de spălare. Consumul de apă este de 15l/ciclu standard. Nu este cea mai economă mașină de spălat vase, dar cu siguranță este una dintre cele mai ieftine.

Beneficiază de 5 programe: cel intensiv la 70°C(pentru îndepărtarea murdăriei persistente de pe vase), cel rapid(program de spălare la temperatura de 60°C, de 58 de minute), prespălare, Eco 50(destinat vaselor cu un grad mediu de murdărie) și opțiunea de încărcare la jumătate.

Este un model destul de silențios, atinge 54 dB în timpul spălării, ceea ce te va ajuta să îți vezi liniștit de alte activități atunci când îl pui la treabă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa energetică A+
  • Opțiune de încărcare la jumătate
  • Silențioasă

Contra:

  • design modest

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.