Arctic AROIM24500BC – cuptorul electric multifuncțional

Cuptoarele electrice prezintă o serie de avantaje importante în fața celor clasice, pe gaz. Într-o perioadă în care timpul devine din ce în ce mai prețios, cuptorul electric se dovedește a fi o soluție inteligentă pentru controlul asupra timpului și modului de gătit. În plus, posibilitățile de accidentare sau incendiu sunt reduse considerabil, siguranța fiind unul dintre punctele forte ale acestui tip de aparat electrocasnic. Nu în ultimul rând, utilizatorul va scăpa de grija schimbării periodice a buteliei. Unul dintre modelele ce mie mi-a atras atenția este cuptorul încorporabil Arctic AROIM24500BC, ce are un preț de aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizat), un preț mai mult decât accesibil și rezonabil pentru dotările sale.  

Cuptorul încorporabil poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Cuptorul încorporabil Arctic este un model modern, cu un design pe măsură. Având culoarea neagră, afişaj electronic avansat și iluminare interioară, cuptorul va aduce un plus de eleganță bucătăriei din orice casă. Cu dimensiunile de 59.5 x 59.4 x 56.7 cm, cuptorul se va încadra perfect în mobila de bucătărie. Are o capacitate de 60 de litri, ceea ce îl face destul de practic.

Poze cu cuptorul încorporabil Arctic AROIM24500BC

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cu afișaj electronic LED, timer și un număr redus de butoane, interfața cuptorului este prietenoasă pentru orice utilizator. Timer-ul va avertiza asupra timpului rămas pentru preparare, în timp ce alte informații referitoare la temperatură și funcții vor ajuta utilizatorul să controleze exact procesul de preparare.

În ceea ce privește dotările tehnice, cuptorul se remarcă, în primul rând, prin dispozitivul Eco Fan. Acesta asigură circulația căldurii în tot cuptorul, astfel încât preparatele să se coacă uniform și într-un timp rezonabil. Modelul are două tăvi de coacere și două rafturi din sârmă.

O caracteristică importantă este și cea de Self Clean. Aceasta funcționează ca un filtru, prin intermediul unui panou absorbant situat în partea din spate a cuptorului. Panoul absoarbe grăsimea și vaporii rezultați în urma gătirii, astfel încât interiorul cuptorului să rămână întotdeauna curat. Este recomandat ca filtrul să fie schimbat la fiecare 4 sau 6 luni, în funcție de gradul de folosire.

Funcția Grill permite gătirea alimentelor sub formă de grătar. Funcția este disponibilă datorită unui arzător special plasat în partea superioară a cuptorului. Opțiunile pentru pregătirea grătarului sunt gătirea prin convecție de aer sau pe o suprafață mică.

O altă funcție utilă disponibilă este cea de decongelare. Astfel, timpul de gătire scade considerabil. Cuptorul are un număr total de 12 funcții care urmăresc să ușureze cât mai mult posibil munca bucătarului.

Puterea de coacere este de 3100 W, ceea ce înseamnă că va fi posibil un timp de gătire mai mic. Consumul de energie electrică se păstrează și el mic, consumul pe oră fiind de doar 0.88 W. Consumul este dovedit de clasa energetică A+ superioară. Funcția de autocurățare și ventilarea uniformă sunt punctele tari care recomandă modelul.

Așadar, cuptorul încorporabil Arctic AROIM24500BC reprezintă o opțiune pentru cei care își doresc să micșoreze timpul de pregătire a mâncărurilor și să beneficieze de asistență prin intermediul unei serii de funcții inteligente. Prepararea alimentelor este acum mai simplă si mai plăcută ca niciodată!

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • cu multe funcții,
  • preț mic

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Arctic AROIM24500BC este un cuptor încorporabil ce facilitează munca oricărui pasionat de gastronomie și nu numai, astfel că vei de acum gătitul va fi o plăcere.

User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.