Arctic AROIG21101 – un cuptor din inox cu un sistem mecanic

Cuptorul încorporabil Arctic AROIG21101 este un model accesibil ca preț, foarte practic și ușor de utilizat dar și atrăgător din punct de vedere estetic pentru cei care își doresc să încorporeze cuptorul în interiorul mobilei de bucătărie. La prețul de aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizatcuptorul oferă eleganță și utilitate.

Acesta are un design minimalist, fiind acoperit cu inox. Vizibilitatea este facilitată de geamul de dimensiuni mari, dar și de iluminarea interioară de care dispune. Dimensiunile de 59.4 x 59.6 x 56.1 nu permit utilizatorilor să îl amplaseze în orice loc, de aceea sunt foarte importante și trebuie să fie în concordanță cu mobila existentă sau cea care urmează să fie făcută la comandă.

Cuptoarele încorporabile au nevoie de un spațiu în partea superioară, în interiorul mobilei, pentru a oferi posibilitatea eliminării temperaturii foarte ridicate, a aburului și pentru a se asigura o ventilație propice a sistemului. De cele mai multe ori, utilizatorii oferă, în acest scop, un spațiu gol deasupra cuptorului, în interiorul mobilei, fără a amplasa rafturi care urmează să fie utilizate în alt scop în acea zonă. Cuptorul dispune de trei butoane rotative aferente temperaturii, grilului și cuptorului. 

Poze cu cuptorul încorporabil Arctic AROIG21101

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește consumul de energie electrică, Arctic AROIG21101 consumă 0.9 kw pe oră, în condițiile în care are o putere de 2300 W. Tipul de alimentare cu gaz satisface nevoile majorității consumatorilor care consideră că gătitul pe gaz este cel mai eficient. Cuptorul dispune de 60 de litri ca și capacitate, poate fi controlat numai în mod mecanic, cu ajutorul butoanelor rotative și include un timer cu ajutorul căruia utilizatorii pot programa timpul de gătire.

După finalizarea duratei setate, cuptorul își oprește funcționarea iar, în acest mod, fripturile, prăjiturile, blaturile sau grătarele nu riscă să se ardă sau să se coacă mai mult decât ar trebui. Funcția Grill-ului este foarte utilă la gătitul cărnurilor de toate tipurile, iar ventilatorul este esențial. Iluminarea interioară oferă o imagine perfectă, clară a ceea ce se întâmplă în interior, astfel încât utilizatorul nu este nevoit să deschidă ușa cuptorului și să deregleze în același timp temperatura constantă din interior.

Cuptorul vine la pachet cu o tavă fabricată după dimensiunile cuptorului. În cazul utilizării unui astfel de cuptor este necesară achiziționarea separată a unei hote încorporabile și a unei plite electrice încorporabile la nevoie. În ceea ce privește hotele încorporabile, se recomandă alegerea a cel puțin două filtre pentru protecția motorului.  Garanția de 36 de luni acoperă orice defecțiune internă care se datorează funcționării cuptorului, iar tehnicienii se prezintă la fața locului atât pentru diagnoză cât și pentru reparare.

Acest produs este destinat persoanelor care au nevoie de un sistem ușor de utilizat, fără display, cu un sistem mecanic, un consum mic și care să funcționeze pe gaz. Prețul acestuia este accesibil în comparație cu cele mai avansate cuptoare încorporabile, însă funcția principală de a găti cu ajutorul gazului este îndeplinită cu succes. Greutatea sa de 33.5 kg necesită cel puțin două persoane în procesul instalării, de preferat specialiști în instalarea cuptoarelor de acest tip.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • cu multe funcții,
  • preț mic

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

Arctic AROIG21101 este un cuptor încorporabil cu un preț decent, ce se potrivește utilizatorilor ce își doresc o locuință dotată cu aparatură modernă, dar totuși nu își permit să investească sume impresionante pentru aceste schimbări.

User Rating: 3.93 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.