Arctic AROIE21300C – cuptorul încorporabil cu plită

Vrei să schimbi sistemul clasic de gătit cu unul încorporabil și electric? Ce ai spune de un pachet care, pentru mai puțin de 1500 de lei, îți oferă un cuptor alături de o plită? Oferta este cu atât mai atractivă cu cât produsele sunt Arctic, așa că beneficiază de o calitate ridicată. Pachetul este gândit în jurul cuptorului, așa că ne vom concentra și noi asupra lui. Este vorba de modelul Arctic AROIE21300C. Are un preț de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat), iar ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 30 de lei.

Cuptorul este alcătuit din inox, fiind rezistent, elegant și ușor de curățat. Având dimensiunile de 59.5 x 59.4 x 56.7 cm, cuptorul se va încadra perfect în mobila de bucătărie. La o primă vedere observi ecranul LED cu afișaj albastru de pe panoul de control. Acesta oferă informații utile pentru setare și pe parcursul procesului de coacere și, în același timp, creează un contrast plăcut față de restul carcasei. Vei putea afla timpul rămas din preparare, ora și etapa de preparare, astfel încât să ai la dispoziție aceste informații și să nu mai fie nevoie să le urmărești chiar tu. În plus, ușa oferă o vizibilitate în interior, acesta fiind la rândul său iluminat. Folosind informațiile de pe ecranul LED și din interior nu va mai trebui să deschizi ușa pentru a verifica stadiul de coacere.

Poze cu cuptorul încorporabil

Arctic AROIE21300C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de gătire este de 60 de litri, așa că vei putea găti suficientă mâncare și vei avea un randament bun chiar și în perioada sărbătorilor, atunci când trebuie să prepari meniuri întregi. Drept accesorii, vei găsi 2 tăvi și un raft din sârmă.

Dacă ne uităm la dotările tehnice, aici un rol important este jucat de ventilatorul Eco Fan. Acesta asigură coacerea uniformă și rapidă datorită răspândirii curenților de aer cald în tot cuptorul.

Cuptorul are un număr de 7 funcții care te vor ajuta să gătești având un control total asupra temperaturii.

Funcția Grill are la bază un arzător special, plasat în partea superioară. Vei putea să alegi dintre mai multe tipuri de grill, în funcție de tipul de aliment gătit și de timpul necesar pregătirii acestuia.Ai la dispoziție și o funcție utilă pentru decongelare.

Este de remarcat faptul că există un sistem automat de curățare. Sistemul Self Clean are la bază un panou absorbant situat în partea din spate a cuptorului. Acesta absoarbe grăsimea și vaporii rezultați în urma gătirii și menține interiorul curat. Panoul funcționează ca un filtru și este recomandat să fie schimbat la fiecare 4 sau 6 luni, în funcție de gradul de folosire.

Întrucât vei folosi cuptorul destul de des, era necesar un consum redus, ceea ce s-a și întâmplat. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A-20%. Consumul pe oră este de doar 0.88 W.

Plita oferită la pachet este Arctic ARBG64121SX. Aceasta are 4 arzătoare, funcționează pe gaz,cu aprindere electrică și este alcătuită din inox. Alături de plită, cuptorul se dovedește a fi mult mai eficient decât un aragaz obișnuit. Raportul calitate-preț este excelent.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • afișaj LED,
  • autocurățare Self Clean,
  • clasa de eficiență energetică A++

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Performanțe - 8.6
Ușurință în utilizare - 8.8

8.6

O alegere eficientă

Arctic AROIE21300C este un cuptor electric cu un aspect interesant, ce te va cuceri prin eficiența sa atunci când îl pui la treabă.

Vezi detalii
User Rating: 4.38 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.