Arctic AROIC21100BH – cuptor încorporabil ieftin, dar cu suficient de multe calităţi

Dacă vă doriţi ca bucătăria dumneavoastră să aibă un aspect mai modern, dar şi mai mult spaţiu liber, cu siguranţă cele mai bune soluţii sunt electrocasnicele încorporabile. La fel de utile ca şi cele clasice dar, cu siguranţă, mai arătoase şi atractive din punct de vedere vizual, acestea sunt de regulă şi mai scumpe. Nu este însă întotdeauna nevoie să plătiţi în plus pentru un aparat încorporabil, aşa cum o dovedeşte şi Arctic AROIC21100BH, un cuptor ieftin care nu depăşeşte ca preţ unul obişnuit, deşi este identic sau chiar mai bun în ceea ce priveşte performanţele la gătit. Are un preț de aproximativ 699 lei (verifică preț actualizat), un preț mai mult decât accesibil.

Poze cu cuptorul încorporabil

Arctic AROIC21100BH

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În plus, cuptorul propune şi alte avantaje, aşa cum este şi sistemul de curăţare Aqua Drop Clean. Dacă la cuptoarele obişnuite trebuie să ştergi cu greu grăsimea şi celelalte depuneri de pe pereţii aparatului, cu acest model procesul devine mult mai uşor. Se plasează un vas cu apă în interior, se setează funcţia de curăţare şi, după o jumătate de oră, murdăria se înmoaie şi devine mult mai uşor de eliminat.

Când vine vorba despre modul de funcţionare, acesta nu diferă cu mult de majoritatea cuptoarelor pe gaz. Nici schema de control nu este una foarte diferită, cuptorul fiind pornit şi setat prin intermediul a trei butoane mecanice uşor de utilizat.

Cu toate acestea, diferenţe există şi ele sunt unele binevenite. În primul rând, cuptorul are un număr de patru funcţii, se poate seta timpul de gătire pentru fiecare mâncare, dar şi temperatura necesară. Aşadar, flexibilitatea devine una mult mai mare, la acest lucru contribuind foarte mult şi prezenţa grill-ului, accesoriu pe care multe cuptoare pe gaz din această categorie de preţ nu îl au inclus. În plus, există şi un timer, care avertizează atunci când timpul setat pentru un anumit preparat a expirat.

În final, trebuie amintit şi că modelul Arctic vine însoţit de o tavă foarte utilă şi că raftul din interiorul cuptorului (care este iluminat) este construit din sârmă.

Acestea fiind spuse, nu trebuie uitat faptul că modelul Arctic este un cuptor electric încorporabil care se găseşte la un preţ redus. Aşadar, deşi există pe piaţă modele cu mai multe funcţii, sistem superior de curăţare şi altele, acestea nu i se pot imputa produsului, raportul său calitate-preţ fiind unul excelent. În plus, este un cuptor foarte eficient din punct de vedere energetic, iar controlul său este unul uşor şi intuitiv. Aşadar, nu este greu ca acest model să fie recomandat celor care îşi doresc să aibă un aparat încorporabil, dar al căror buget nu permite achiziţionarea unuia mai scump.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • sistem de curățare AquaDrop Clean
  • preț accesibil

Contra:

  • controlul este mecanic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Performanțe - 8.1
Ușurință în utilizare - 8.1

8.2

O alegere eficientă

Arctic AROIC21100BH este un cuptor electric ce asigură un raport calitate-preț avantajos, astfel că ți-l vei permite chiar și dacă ai un buget limitat.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.