Apple Watch 38 mm – ceasul ce te va cuceri de la prima vedere

Se ştie foarte bine că, la orice ţinută, accesoriile sunt elementele definitorii care pot să aducă o notă pozitivă sau negativă asupra imaginii de ansamblu. Pentru cei care doresc un accesoriu inedit, atât din punct de vedere al designului, cât şi din punct de vedere al tehnologiei, ambele încorporate într-un singur produs, pot opta pentru noul ceas Apple Watch 38 mm cu carcasă din oţel inoxidabil şi curea classic neagră, ce cuprinde toate calităţile unui ceas combinate cu tehnologia şi reprezintă un nou capitol în interacţiunea oamenilor. Dacă doriţi să fiţi remarcat de fiecare dată, puteţi achiziţiona acest ceas la un preţ de aproximativ 3999 lei (verifică preț actualizat). Preţul ar putea fi un dezavantaj, însă tehnologia de care dispune şi designul elegant sunt argumentele pentru acesta.

Aşadar, dacă doriţi să daţi un plus de eleganţă ţinutei vestimentare, modelul Apple Watch cu o carcasă din oţel inoxidabil şi curea Classic neagră va fi alegerea ideală, alegere care va impresiona la fiecare apariţie. Designul său rafinat este dat de carcasa şi brăţara produse din materiale de o calitate premium. Carcasa acestui ceas este din oţel inoxidabil 316L, ceea ce oferă o rezistenţă mai mare cu aproape 80% faţă de starea naturală a aliajului primar.

Poze cu smartwatch-ul

Apple Watch 38 mm

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cureaua din piele tratată de înaltă calitate oferă încă un plus de eleganţă persoanelor ce vor alege acest accesoriu. Ecranul ceasului este protejat cu safir, un cristal foarte rezistent ce protejează touch-ul împotriva oricărui impact şi împotriva umezelii. În ton cu aceste caracteristici este şi cadranul argintiu ce oferă o notă în plus de bun gust şi eleganţă.

Specificaţiile tehnice ale acestui smartwatch sunt unele cu adevărat impresionante. Tehnologia avansată de care dispune îţi va arăta întotdeauna ora exactă în diferite interfeţe, fie ele standard sau personalizate de proprietar. Socializarea şi interacţiunea cu prietenii va fi uşoară, întrucât poţi trimite sau primi mesaje, desene pe care le poţi schiţa pe ecranul ceasului sau chiar poţi comunica cu prietenii exact cum ai vorbi la telefon.

Prezenţa microfonului şi difuzorului încorporat oferă posibilitatea de a comunica şi de a asculta muzică. Comunicarea cu un iPhone se poate face atât prin Bluetooth, cât şi prin Wi-Fi. Chiar dacă ceasul va ieşi din raza de acţiune a Bluetooth-ului, se pot conecta cele două dispozitive dacă ambele sunt conectate la aceeaşi reţea Wi-Fi. Foarte important este şi faptul că acest ceas are capacitatea de a se conecta automat la reţelele Wi-Fi cunoscute, fapt ce permite utilizatorului instalarea diverselor aplicaţii direct pe ceas.

O altă funcţie deosebită o reprezintă aceea de a monitoriza bătăile inimii cu ajutorul senzorilor amplasaţi pe spatele ceasului şi, mai apoi, a trimite o schiţă cu bătaia inimii tale doar prin atingerea touch-ului. Pentru a asigura o luminozitate optimă, senzorii de lumină reglează această funcţie după mediul ambiant în care vă aflaţi.

În condiţii de utilizare mixtă, ceasul va oferi o autonomie de 18 ore, ceea ce va oferi posibilitatea funcţionării o zi întreagă, alternând activitatea cu repausul. Dacă îl setaţi în modul de consum redus al energiei, el va oferi o autonomie de până la 72 de ore, însă vei avea un ceas clasic ce îţi va indica doar ora. În ceea ce priveşte alimentarea, ce poate dura de la 1.5 ore până la 2.5 ore, veţi primi alături de ceas şi încărcătorul prin inducţie MagSafe.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • elegant,
  • din oțel inoxidabil,
  • ecranul din safir,

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.8
Display - 9.7
Performanțe - 9.9

9.8

O alegere spectaculoasă

Apple Watch 38 mm este smartwatch-ul ce te va uimi printr-un design spectaculos, dar mai ales prin funcțiile sale premium.

Vezi detalii
User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.