Amazfit GTR Glitter Edition și Amazfit GTR Titanium, de acum disponibile pe Gearbest

Atât Amazfit GTR Glitter Edition, cât și Amazfit GTR Titanium, beneficiază zilele acestea de prețuri promoționale pe Gearbest. Amazfit GTR Glitter Edition este disponibil la prețul de 169,99$(aproximativ 729 lei), iar Amazfit GTR Titanium Edition la prețul de 199,99$(aproximativ 857 lei).

Trei luni au trecut de când cei de la Huami au anunțat smartwatch-ul Amazfit GTR, disponibil atât în varianta de 42 mm, cât și de 47mm. Două dintre versiunile anunțate în iulie, sunt de acum disponibile pe Gearbest, unul dintre cele mai mari magazine chinezești, care livrează produse și în România și despre care am tot scris în ultima perioadă aici pe blog. Este vorba despre Amazfit GTR Glitter Edition, de 42 mm, destinat prezenței feminine și Amazfit GTR Titanium Edition, de 47 mm, destinat prezenței masculine.

Varianta Amazfit GTR Glitter Edition este extrem de elegantă. Grație celor 60 de cristale Swarovski găzduite pe ramă, ceasul capătă un aspect mult mai feminin. Rama alb cu auriu, combinată cu o curea albă din piele, îi conferă un look aparte, discret, ce sugerează rafinament și mult bun gust.

Evident cel realizat pentru domni, Amazfit GTR Titanium Edition, este o construcție din titan, cu ramă ceramică, ce completează stilul unui bărbat elegant, puternic, ce pune preț pe aspectul său. Ceasul poate fi purtat atât în cazul unei ținute business, cât și al unei ținute sport.

Ambele ceasuri primesc sticlă Gorilla Glass . Display-ul Amoled este de 1,39 inch pentru varianta bărbătească și 1,2 inch pentru versiunea de damă. În ceea ce privește autonomia, pentru modelul Titanium, se ajunge până la 74 de zile, iar în cazul modelului Glitter până la 34 de zile, în modul ceas. În rest, specificațiile sunt aceleași pentru toate variantele Amazfit GTR.

Atât Amazfit GTR Glitter Edition, cât și Amazfit GTR Titanium, beneficiază zilele acestea de prețuri promoționale pe Gearbest. E adevărat, sunt puțin mai mari comparativ cu versiunea GTR clasică, dar fiind vorba de versiuni exclusiviste, este normal acest aspect. Amazfit Glitter Edition este disponibil la prețul de 169,99$, iar Amazfit Titanium Edition la prețul de 199,99$. Având în vedere că vorbim de ceasuri Smart, cu niște caracteristici interesante și un design super atractiv, eu zic că prețurile lor sunt destul de bune. Mai ales acum că vin și sărbătorile, ar putea fi o idee de cadou excelentă pentru cei dragi. Eu deja testez de aproximativ 2 luni varianta clasică, căreia îi voi face în curând și review-ul. Dacă aveți întrebări, scrieți-mi în comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.