Amazfit GTR – un nou smartwatch Xiaomi, cu o autonomie de invidiat!

Dintre produsele wearable, cam greu să nu fi auzit în ultima perioadă despre gama de smartwatch-uri Amazfit de la Xiaomi. Ceasurile sunt realizate de Huami, partener Xiaomi, și pare că au cam dat lovitura cu ele. Sunt niște ceasuri accesibile, cu niște caracteristici interesante și pe deasupra sunt și arătoase. Eu am testat câteva modele și trebuie să recunosc, mi-au cam plăcut. Ultimul testat a fost Amazfit Bip, probabil cel mai ieftin smartwatch cu GPS. Zilele trecute, producătorul a anunțat un nou ceas, Amazfit GTR, ce pare a fi un upgrade de la Amazfit Stratos. Acesta vine în două variante, de 42mm și 47 mm.

Ceasul vine cu ecran Amoled, de 1,2 inch, rezoluție 390 x 390 pixeli, pentru varianta de 42 mm și 1,39 inch, rezoluție 454 x 454 pixeli pentru varianta de 47 mm. Ambele modele sunt protejate cu Gorilla Glass 3. Cel de 42 mm are o baterie de 195 mAh și promite o autonomie de 12 zile de utilizare normală, 22h cu GPS-ul activat în permanență și până la 34 de zile doar pentru utilizarea ceasului. Modelul de 47 mm vine cu un acumulator de 410 mAh și promite o autonomie de 24 de zile de utilizare normală, 40 h cu GPS-ul activat în permanență și până la 74 de zile pentru utilizarea ceasului.

Amazfit GTR va fi disponibil în 3 variante:

  • oțel
  • titaniu
  • aluminiu
  • glitter edition

Vine în 4 versiuni de culoare:

  • coral red
  • star black
  • moonlight white
  • cherry powder

Amazfit GTR este rezistent la apă(5 ATM), putând fi folosit fără probleme pentru înnot. Are NFC încorporat, suport pentru plăți AliPay, GPS, bluetooth 5.0, accelerometru, senzor pentru ritmul cardiac, senzor geomagnetic, senzor pentru presiune atmosferică și senzor pentru lumină ambientală.

Deocamdată eu l-am găsit disponibil pe Gearbest pe cel de 47 mm, în varianta de oțel și aluminiu. Beneficiază de o reducere bună în perioada aceasta. Poate fi achiziționat la prețul de 635,51 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.