Allview Wi10N – netbook sau tabletă?

Allview este un brand românesc, ce s-a făcut cunoscut în doar câțiva ani prin produse destul de bune, cu prețuri imbatabile. Încet, încet își întind aripile și pătrund în tot mai multe categorii de produse. Mai nou au lansat și câteva netbook-uri pentru bugete mici. Unul dintre aceste modele este și Allview Wi10N. Are un preț de aproximativ 949 lei(verifică preț actualizat), dar îl poți găsi mult mai ieftin atunci când este la reducere. E drept, specificațiile sunt cele ale unui model entry-level, însă acesta se adresează celor ce nu au nevoie de performanțe puternice din partea unui asemenea device. Până la urmă nu toți desfășurăm activități solicitante, așa că nu văd de ce ar arunca cu banii un utilizator fără mari pretenții.

Device-ul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Vorbim de un model 2 în 1, ce poate fi utilizat atât ca tabletă, cât și ca netbook, în funcție de nevoia fiecăruia. Rulează sistemul de operare Windows 8.1, astfel încât lucrurile să devină cât mai simple și mai plăcute pentru tine. Modelul este complet negru, puțin cam plăsticos pentru gustul meu. Recunosc mi-aș fi dorit puțin mai multă finețe, însă având în vedere prețul extrem de mic, nu cred că este cazul să ne așteptăm la foarte multe.

Poze cu laptopul

Allview Wi10N

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La interior vine echipat cu un procesor Ontel Atom Quad-Core tactat la 1,33 GHz, ce poate ajunge la 1,83 GHz  la nevoie. Este susținut de o memorie RAM de 1 GB. Spațiul de stocare a datelor este de 16 GB, putând fi completat de un card micro SD de până la 32 GB, suficient pentru a-ți stoca amintirile surprinse cu aparatul de fotografiat sau videoclipurile din vacanțe.

Display-ul este un LCD Capacitive Multi-Touch, de 10,1 inch, suficient de generos ca să îți poți desfășura activitatea în condiții optime.

Are o cameră WEB de 2 MP pe spate și încă un de 0,3 MP pe față. E drept, nu impresionează, însă așa cum spuneam și mai devreme, la acest preț nu poți să ai foarte mari pretenții.

Pe partea de conectivitate stă destul de bine: o poți conecta cu ușurință la imprimantă prin Bluetooth pentru a printa fișierele dorite, dispune de un port micro USB 2.0 și un micro HDMI și totodată încorporează și un microfon, pentru a purta conversații cât mai plăcute pe Skype(alege să fii aproape de cei dragi).

Bateria este de 6000mAh, ce îi asigură o autonomie de până la 5 ore în condiții de utilizare continuă și până la 6 zile de stand-by.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț accesibil,
  • HDMI,

Contra:

  • camera slabă,
  • sonorizarea slăbuță

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 6.8
Conectivitate - 6.7
Perfromanțe - 7.1

6.9

O alegere ieftină

Allview Wi10N este un device ce poate fi utilizat atât ca și tabletă, cât și ca netbook. E drept performanțele nu sunt deloc puternice, însă ținând cont de preț nici nu mă miră acest aspect.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.