Aer Conditionat TESLA cu 12000 BTU – Preț și Păreri

Un prim impact pe care îl are acest aparat de aer condiționat asupra utilizatorului este cel dat de nume. Tesla este un brand extrem de cunoscut la nivel mondial, pe care absolut toți oamenii îl cunosc pentru mașinile electrice excelente și pentru panourile solare pe care le produce. Dezamagirea vine în momentul în care descoperi că aparatele de aer condiționat Tesla nu fac parte din acel brand cunoscut, ci dintr-un brand ceva mai mic, cu bazele în Nepal.

Chiar și așa, după o mică analiză a acestui produs, TA36FFML-1232IA am ajuns la concluzia că brandul nepalez merită atenția și chiar merită să fie achiziționat. Până la urmă, vorbim despre un aparat de aer condiționat cu o mulțime de dotări, putere bună și un cost de aproximativ 1250 de lei (verifică preț actualizat).

Partea de design este una foarte atractivă, comparativă cu ceea ce oferă branduri mult mai cunoscute în domeniu. Unitatea interioară, cel puțin, are un aspect futurist, cu finisaje rotunjite și afisaj luminos discret și atractiv. Un astfel de produs își găsește locul cu ușurință în orice tip de încăpere, indiferent că este una modernă sau clasică.

Poze cu AC TESLA 12000BTU:

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Nu insist mult asupra designului însă, pentru că modul în care funcționează aparatul este cu adevărat atractiv. Dispune de o mulțime de funcții excelente, care pe mine m-au convins:

  • Capacitatea de a răci foarte rapid. Chiar și atunci când funcția wi-fi nu este folosită, confortul termic poate să fie atins rapid cu ajutorul funcției de răcire rapidă. Compresorul foarte eficient, tuburile de cupru, ventilatorul voluminos și motoarele de bună calitate reușesc să răcească o încăpere în doar 30 de secunde. Chiar și atunci când vine vorba despre încălzire, Tesla TA36FFML-1232IA se mișcă rapid, făcându-și treaba în 2 minute.
  • Direcționare aerului. Fanta unității interne poate să fie reglată atât pe orizontală, cât și pe verticală, în așa fel încât să asigure flux de aer în toată încăperea. Primește o bilă albă la acest capitol.
  • Funcționare silențioasă. Zgomotul unității interne este unul foarte mic grație optimizarii excelente a ventilatorului. În ciuda debitului de aer cu până la 20% mai mare față de un aparat de aer condiționat normal, acest Tesla nu deranjează atunci când eliberează aer.
  • Autodiagnosticare. protejeaza mediul, mentinand in acelasi timp stabilitatea operatiunilor.
  • Achiziționând acest aparat de aer condiționat vei scăpa și de poluare. Filtrul poate să elimine praful în mod eficient și să ofere un mediu cât se poate de sănătos. De asemenea, beneficiază inclusiv de o funcție de curățare automată, foarte atractivă. Filtrul este hidrofil și are un strat de aur care îi permite să funcționeze în orice tip de mediu.

În momentul în care achiziționezi acest aparat de aer condiționat trebuie să ai în vedere că este ideal pentru încăperi de până la 30 de metri pătrați, dată fiind capacitatea sa de 12000 BTU, atât pentru răcire cât și pentru încălzire.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa A++
  • silențios
  • design atractiv

Contra:

  • nu vine cu kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9
Eficiență răcire/încălzire - 9.1
Nivel de zgomot - 9

9

O alegere eficientă

Fără a fi extrem de economic din punct de vedere al consumului, dar cu o mulțime de caracteristici impresionante, Tesla TA36FFML-1232IA este o soluție ce merită luată în calcul atunci când cauți un aparat de aer condiționat modern, performant și echilibrat din punct de vedere al costurilor.

Vezi în magazin
User Rating: 3.08 ( 172 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.