Acer V5-573G-34018G1Takk – laptopul portabil performant

Acer V5-573G-34018G1Takk este un laptop portabil foarte elegant, ideal pentru afaceri sau birou, dar și pentru activitățile distractive de acasă. Configurația performantă permite utilizarea pentru un spectru larg de activități, iar designul slim face modelul ușor de transportat. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2899 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere laptopul în rate, acestea încep din jurul sumei de 100 de lei. Modelul are astfel un raport calitate-preț foarte bun. Punctele sale forte sunt configurația performantă care permite chiar și rularea de jocuri de ultimă oră, designul slim elegant și autonomia ridicată.

Designul reprezintă unul din punctele forte ale dispozitivului, acesta având linii foarte fine și fiind foarte subțire. Modelul este prin urmare unul elegant, la acest lucru contribuind și faptul că este în totalitate negru. Plasticul este atât de calitativ încât carcasa pare a fi realizată din metal. Tastatura este ergonomică și completă, având și partea numerică integrată. Prin urmare, activități precum gaming-ul sau calculele se desfășoară comod. Touchpad-ul este de tip Acer ZoomPerfect, fiind destul de mare față de cele obișnuite și foarte precis. Dimensiunile laptopului sunt de 381.6 x 20.75 – 18 x 255.95 mm, remarcându-se faptul că are un aspect ultra slim. În plus, acesta este foarte ușor, cântărind doar 2 kg.

Poze cu laptopul Acer V5-573G-34018G1Takk

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch și are o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Ecranul este de tip anti-glare și IPS, oferind o vizibilitate foarte bună și benefiind de culori strălucitoare.

Trecând la performanțele tehnice, aici este disponibil în primul rând un procesor Intel Core i3 cu o putere de 1.7 GHz pe care o poate suplimenta atunci când este necesar. Astfel, nucleele de pe procesor se activează automat pentru a susține sistemul de operare. Laptopul mai dispune de o memorie RAM de 8 GB DDR3 cu posibilitatea de extindere până la 12 GB printr-un slot sumplimentar și o placă video dedicată NVIDIA GeForce GT 720M. Placa video beneficiază de tehnologii precum Tehnologie CUDA, NVIDIA PhysX sau NVIDIA PureVideo HD. Performanțele permit desfășurarea activităților de rutină de la birou, o experiență grafică avansată și rularea fluidă în multitasking.

Capacitatea de stocare este de 1 TB. La nivel multimedia, Acer V5-573G-34018G1Takk dispune de un sistem audio performant la baza căruia se află difuzoare stereo cu o putere de 2 W. Calitatea sunetului este asigurată de tehnologia Dolby Home Theater v4. Sunetul completează astfel perfect experiența de vizionare. Mai sunt disponibile o cameră web cu microfon încorporat Acer Crystal Eye HD pentru apeluri video pe Skype și un cititor de carduri SD. Nu în ultimul rând, există și o unitate optică DVD RW.

Pentru activitățile de birou, cât și pentru cele multimedia, conectivitatea reprezintă un aspect important. În cazul de față sunt disponibile 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 port HDMI și 1 port de rețea. Datorită tehnologiei Bluetooth 4.0 transferul de date se poate realiza rapid și fără cablu. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin Wi-Fi.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-Polymer cu 4 celule care asigură o autonomie extinsă de 6 ore și jumătate.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i3, Haswell,
  • Full HD,
  • 1 TB,
  • placă video dedicată,
  • portabil

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Acer V5-573G-34018G1Takk este un laptop cu o configurație excelentă, ce se va potrivi perfect îndeosebi celor ce desfășoară activități office și multimedia.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.