Acer V3-P6DJ – laptopul cu design impecabil

Acer V3-P6DJ este un laptop care se remarcă în primul rând prin designul imaculat, fiind complet alb. Configurația nu este foarte performantă, modelul fiind potrivit pentru cei care pun preț pe aspectul exterior și își doresc un laptop comun, pentru activități simple de zi cu zi. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1999 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de mare pentru performanța pe care o oferă. La acest preț poți găsi modele mult mai atractive din punctul de vedere al configurației. Dacă ții însă la aspectul elegant și designul aparte și nu ai pretenții prea mari pe partea performanței, modelul ți s-ar putea părea atractiv.  Acesta este portabil și ușor de transportat, așa că te va putea însoți pe parcursul zilei.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

După cum spuneam, modelul este complet alb, având un aspect foarte elegant. Există destul de puține opțiuni pentru această culoare, așa că laptopul se face cu siguranță ușor remarcat. Liniile sale sunt fine, adăugând un grad suplimentar de eleganță și profesionalism. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară. Tastatura include și partea numerică suplimentară. Touchpad-ul este foarte generos și asigură o precizie ridicată. Dimensiunile laptopului sunt de 381.6 x 30.3 x 256 mm, iar greutatea acestuia este de 2.5 kg. Modelul are un aspect slim și este foarte portabil, fiind ideal pentru transport.

Poze cu laptopul

Acer V3-P6DJ

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul nu iese în evidență, fiind unul de 15.6 inch și cu o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Unghiurile de vizualizare sunt totuși destul de bune.

La nivelul configurației lucrurile rămân la fel de simple. Există astfel un procesor Intel Pentium Dual-Core cu o putere de 1.7 GHz însoțit de o memorie RAM DDR3 de 4 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics. Laptopul se mișcă bine atâta timp cât nu este folosit pentru activități solicitante. Navigarea pe internet, lucrul în programe office sau vizionarea de filme se realizează fără probleme.

Capacitatea de stocare este de 1 TB, existând astfel suficient spațiu pentru toate tipurile de fișiere. Modelul vine însoțit de sistemul de operare Windows 8.1.

Pe partea multimedia laptopul dispune, în primul rând, de un sunet de calitate. Apoi, acesta mai beneficiază de o cameră web HD cu microfon încorporat și de un cititor de carduri SD. Nu este disponibilă niciun fel de unitate optică (DVD RW, CD RW sau de alt tip).

Port-urile sunt dispuse pe părțile laterale. Există 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru o viteză de transfer de până la 10 ori mai mare și câte 1 port HDMI, VGA și de rețea. Vei putea să asociezi laptopului un ecran mai mare pentru redarea de conținut, precum și alte dispozitive video sau pentru transferul de fișiere. Ai la dispoziție și tehnologia Bluetooth 4.0 pentru transferul de fișiere fără cablu. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin Wi-Fi.

La capitolul autonomie lucrurile stau foarte bine, aceasta fiind mai mare decât media de pe piață. Bateria este de tip Li Ion cu 6 celule și oferă o autonomie de până la 7 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design atrăgător,
  • tastatură chiclet,
  • HDD de 1 TB,

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Conectivitate - 8.1
Performanțe - 8.1

8.4

O alegere accesibilă

Acer V3-P6DJ este un laptop cu specificații medii, potrivite unui utilizator fără foarte mari pretenții în privința puterii procesorului.

Vezi detalii
User Rating: 3.76 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.