Acer V3-531G-B9604G75Maii – laptop multimedia la un preț decent

Laptopurile au devenit aproape indispensabile în zilele noastre, indiferent de domeniul de activitate. Chiar și prețurile lor au scăzut considerabil, îndeosebi pentru categoria de laptopuri cu o configurație bunicică, ideale pentru cei ce nu folosesc programe foarte sofisticate.

Unul dintre aceste laptopuri este și Acer V3-531G-B9604G75Maii, ce vine la un preț de aproximativ 1800  lei (verifică preț actualizat), un preț rezonabil după părerea mea. Vorbim de un laptop ce oferă postabilitate(cântărește doar 2,6 kg) și totodată o autonomie de până la 4 ore și jumătate, prin urmare puteți sta liniștiți pe durata unei călătorii, nu veți avea neplăcuta surpriză să vă lase baltă bateria.

Din punct de vedere al designului, producătorul taiwanez surprinde în mod plăcut printr-un aspect premium, capacul negru mat(ideal pentru a nu rămâne amprente inestetice), iar la interior tastatura neagră antistropi se evidențiază pe o suprafață gri. Blocul numeric este și el prezent pentru a ușura munca de tip office, iar ceea ce este cel mai interesant, este faptul că tastatura este silențioasă și plăcută la atingere.

Poze cu laptopul Acer V3-531G-B9604G75Maii

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul vine echipat la interior cu un procesor Intel Pentium Dual Core, model B960, construit pe arhitectura de 32 nm, tactat la o frecvență de 2,2 GHz. Deși vorbim de un procesor nu foarte performant, cu siguranță acesta se va descurca onorabil în ceea ce privește activitățile office și multimedia.

Memoria RAM este de 4 GB DDR3, suficientă pentru o utilizare decentă, dar la nevoie poate suferi și un upgrade de până la 8 GB. Deși la un asemenea preț m-aș fi așteptat la un hard cu o capacitate mai mică, iată că modelul Acer surprinde prin cei 750 GB, ce oferă suficient spațiu pentru poze, filmulețe, fișiere etc.

Placa video dedicată este un model NVIDIA GeForce GT 630M de 1 GB, ce promite să se descurce excelent pe partea office, multimedia și mai mult decât decent pe partea de jocuri. Totuși laptopul nu are configurația necesară pentru cei ce își doresc un gaming excelent, până la urmă vorbim de un laptop cu o configurație medie, ideal pentru studenți, elevi sau pentru cei ce desfășoară activități office și multimedia.

Pe partea de conectivitate, modelul Acer dispune de o gamă destul de bogată: cameră WEB de 1,3 MP, cititor de carduri, DVD RW, HDMI, microfon, VGA(pentru a putea conecta un monitor), 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0 și bluetooth. Sonorizarea este asigurată de cele 2 difuzoare de 2 W, ce oferă utilizatorului un sunet decent. Display-ul este un LCD LED Acer CineCrystal cu o diagonală clasică de 15,6 inch și o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, ce oferă imagini clare și culori destul de naturale.

Păreri pro şi contra 

Pro:

  • preț mic,
  • design elegant,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • placă video dedicată

Contra:

  • procesorul nu este foarte performant

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Acer V3-531G-B9604G75Maii este un laptop ideal pentru cei ce își doresc un device cu performanțe medii, pentru care nu vor fi nevoiți să scoată din buzunare o sumă impresionantă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.