Acer TravelMate TMP236-M-74ELL – laptopul ultra portabil

După cum îi spune și numele, Acer TravelMate TMP236-M-74ELL este un laptop ideal pentru călătorii și pentru a fi purtat cu tine pe parcursul zilei. Spre deosebire de alte modele, acesta are o performanță ridicată și susține o productivitate foarte bună, fără a avea însă un preț exorbitant. Are un preț de 4049 lei (verifică preț actualizat), acesta fiind un laptop foarte performant pentru călătorii și transportul zilnic între casă și birou. Modelul oferă dotări adaptate lucrului la distanță, având o configurație și o autonomie potrivite. De asemenea, acesta are un design ultra portabil și cântărește puțin. Prețul reprezintă aspectul atractiv final, laptopul fiind una dintre cele mai accesibile soluții business.

Modelul are un design adaptat pentru transport, fiind foarte compact și având în același timp un aspect elegant. Carcasa este complet neagră atât în exterior, cât și în interior și este alcătuită dintr-un plastic mat de calitate superioară. Tastatura oferă o viteză de lucru foarte bună, având tastele plate și apropiate. Laptopul are dimensiunile de 327 x 19.65 x 228 mm și o greutate de doar 1.5 kg, fiind mai mult decât ușor.

Poze cu laptopul

Acer TravelMate TMP236-M-74ELL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 13.3 inch și redă imagini de calitate Full HD, pe care le redă la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, astfel imaginile reușind să fie extrem de clare și beneficiind de culori atractive.

La nivelul performanței, modelul dispune de un procesor Intel Core i7 cu frecvența de 2.4 GHz, care poate face boost până la 3 GHz. Acesta este însoțit de o memorie RAM de 8 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics 5500. În ciuda faptului că placa video nu este dedicată, aceasta oferă rezultate destul de atractive, astfel că vei putea să lucrezi la un nivel decent în programele ceva mai pretențioase și să rulezi o serie de jocuri la un nivel standard.

Modelul are o capacitate de stocare de 240 GB SSD, având suficient spațiu pentru stocarea programelor și fișierelor în diferite formate. În același timp, transferul se realizează foarte rapid, iar datele sunt protejate mai bine în fața pierderii.

La nivel multimedia, laptopul beneficiază în primul rând de un sunet de calitate superioară redat cu ajutorul unor difuzoare stereo de dimensiuni mai mari. Apoi, laptopul este dotat cu o cameră web Acer Crystal Eye HD care permite realizarea convorbirilor pe Skype la un nivel ridicat de calitate și un cititor de carduri SD. Modelul nu este dotat cu unitate optică DVD RW sau de alt tip.

Dacă mai putem vorbi de un punct forte, acesta este legat de autonomie. Astfel, bateria Li Polymer cu 4 celule oferă o autonomie de lucru de până la 7 ore, suficientă pentru a face față călătoriilor și lucrului în afara biroului.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design compact ideal pentru transport
  • ecran Full HD cu imagini de calitate
  • performanță bună pentru lucrul remote
  • stocare SSD rapidă și sigură

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Conectivitate - 9.3
Performanțe - 9.4

9.4

O alegere puternică

Acer TravelMate TMP236-M-74ELL este un laptop elegant, puternic, cu o configurație complexă, potrivit unei utilizări solicitante.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.