Acer TravelMate TMB115-M-C8BC – unul dintre cele mai ieftine laptopuri

Dacă până acum câțiva ani nu te puteai atinge de un laptop fără o sumă considerabilă, iată că a venit și vremea în care putem găsi și laptopuri extrem de ieftine. E drept nu au dotările cele mai cele, dar cu siguranță pentru cei ce au nevoie de un laptop destinat activităților office și multimedia, se vor descurca perfect. Unul dintre cele mai ieftine modele de pe piață la ora actuală este și laptopul Acer TravelMate TMB115-M-C8BC. Deși are un preț de aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizatpot spune că arată extraordinar de bine și deține câteva caracteristici ce nu te-ai aștepta să le găsești la un asemenea preț.

Una notabilă este tastatura de tip chiclet, ce de regulă o găsim la modelele mult mai scumpe. Îți conferă confortul necesar pentru o utilizare îndelungată. Este silențioasă și are tastele bine distanțate, ceea ce te va împiedica să faci greșeli de tastare așa cum se mai întâmpla în cazul vechilor tastaturi. Touchpad-ul de mare precizie este optimizat pentru sensibilitate și acuratețe, iar carcasa prezintă un finisaj din aluminiu, ce completează aspectul premium al laptopului. Vorbim de un model portabil, ce cântărește numai 1,32 kg, ceea ce înseamnă că poate fi strecurat în geantă atât în vacanță, cât și în interes de servici. Este conceput pentru o utilizare îndelungată fără a se încălzi prea tare, pentru o experiență confortabilă pe toată durata utilizării sale.

Poze cu laptopul Acer TravelMate TMB115-M-C8BC

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acer TravelMate TMB115-M-C8BC este animat la interior de un procesor Intel Celeron Dual Core, N2830, tactat la o frecvență de 2,1 GHz, ce poate fi extinsă până la 2,4 Ghz prin tehnologia Turbo Boost. Memoria RAM este destul de limitată, de doar 2 GB DDR3, iar capacitatea de stocare a datelor este de 320 GB, dar nu mă surprinde acest aspect dacă luăm în considerare prețul extrem de mic al device-ului.

Placa video integrată este un model Intel HD Graphics, ce recomandă utilizarea laptopului îndeosebi pentru activitatea office și multmedia. În ceea ce privește jocurile laptopul face față cu decență doar celor foarte puțin solicitante din punct de vedere al graficii.

Display-ul este un LCD LED de 11,6 inch cu o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, ce oferă imagini plăcute și naturale. Pe partea de conectivitate laptopul Acer dispune de porturile cele mai necesare: cameră WEB Acer Crystal Eye HD, cititor de carduri SD, HDMI, 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0 și bluetooth. Sonorizarea este antrenată de două difuzoare stereo ce utilizează tehnologia High Definition Audio, pentru a reda un sunet clar și vibrant.

Un alt aspect absolut uimitor este autonomia de până la 7 ore de lucru, ceea ce înseamnă că puteți lucra chiar și pe durata călătoriilor mai lungi. Laptopul dispune și de un sistem de securitate Acer ProShield, ce are grijă ca munca ta să fie în permanență protejată de ochii curioșilor.

Sistemul de operare preinstalat Windows 8 te va scuti de o cheltuială suplimentară cu achiziționarea licenței, prin urmare trăgând o concluzie putem spune că acest model întrece așteptările oricărui utilizator dacă îl raportăm la prețul său.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • portabil,
  • ieftin,
  • autonomie de până la 7 ore,
  • Windows 8,

Contra:

  • memoria RAM este foarte mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Acer TravelMate TMB115-M-C8BC este unul dintre laptopurile cele mai ieftine de pe piață în momentul de față și se bucură de caracteristici destul de bune.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.