Acer SW5-012-18UY – laptopul 2 în 1 cu dotări atractive

În momentul actual, publicul tânăr se află mereu în mișcare și dorește să rămână mereu conectat la online, așa că producătorii de laptopuri au dezvoltat modele convertibile care să îi mulțumească atât pe cei care au nevoie de rapiditate în scris la cursuri sau pentru lucru, cât și pe cei interesați de divertisment și partajarea de conținut. Acer SW5-012-18UY este un dispozitiv atractiv și accesibil lansat în 2015, care promite să ofere o experiență mobilă performantă. Are un preț de aproximativ 2099 lei(verifică preț actualizat), acesta fiind un laptop 2 în 1 care oferă multiple posibilități de utilizare datorită ecranului mobil și detașabil. Vei putea astfel să adaptezi dispozitivul la orice moment al zilei pentru a te bucura de o experiență cât mai comodă. Construcția este elegantă și rezistentă, iar performanța este una bună, așa că laptopul este ideal pentru a asigura o productivitate mobilă.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Modelul se remarcă în primul rând prin designul convertibil. Acesta permite folosirea dispozitivului în 4 moduri diferite, ecranul putând fi rotit la 360 grade și în același timp detașat complet pentru a permite o utilizare mai ușoară pe post de tabletă. Laptopul are dimensiuni reduse și este ultra-portabil, fiind ușor de transportat în orice tip de geantă. Este de apreciat faptul că modelul este alcătuit din aluminiu, beneficiind astfel de rezistență împotriva zgârieturilor și accidentelor. Producătorul acordă o importanță deosebită protecției dispozitivului, pe care l-a dotat și cu un ecran cu Gorilla Glass 3. Aspectul laptopului este foarte elegant, acesta fiind argintiu și având liniile fine. Pentru folosirea standard în format notebook, tastatura este plată și ergonomică, iar touchpad-ul este dotat cu un control multi-touch și are dimensiuni generoase.  Dispozitivul măsoară în total 261.6 x 177.1 x 8.9 mm.

Poze cu laptopul

Acer SW5-012-18UY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul-tabletă are o diagonală de 10.1 inch. Imaginile redate au o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, fiind destul de clare prin raportare la dimensiunile ecranului. Luminozitatea putea fi îmbunătățită, dar randamentul general este unul bun.

Configurația tehnică este alcătuită dintr-un procesor Intel Atom Quad-Core cu frecvența de 1.330 GHz și boost până la 1.830 GHz, o memorie RAM de 2 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics. Procesorul quad-core susține o experiență fluidă de utilizare, iar ecranul HD nu pune probleme mari de procesare, așa că performanța este atractivă.

Modelul are o capacitate de stocare de 1 TB pe HDD și 64 GB eMMC. Ai astfel la dispoziție suficient de mult spațiu pentru filme, jocuri, programe, muzică etc. Laptopul este livrat cu sistemul de operare Windows 8 gata instalat.

La nivel multimedia vei găsi difuzoare stereo puternice, o cameră web HD pentru convorbiri pe Skype și un cititor de carduri microSD. În ceea ce privește autonomia, aceasta este susținută de o baterie Li Polymer cu 2 celule și 5700 mAh și aduce un randament atractiv.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design convertibil elegant
  • ecran touch detașabil
  • performanță potrivită pentru activitățile de zi cu zi
  • capacitate mare de stocare
  • autonomie bună

Contra:

  • nu are USB 3.0

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Conectivitate - 7.3
Performanțe - 7.2

7.7

O alegere versatilă

Acer SW5-012-18UY este un laptop 2 în 1, potrivit pentru utilizatorii ce au nevoie de portabilitate, pentru cei ce călătoresc destul de mult.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.