Acer SW5-012-18RH – un gadget extrem de modern

Nevoia de a fi în contact cu prietenii sau cu cei apropiaţi este prezentă în mod permanent indiferent despre cine ar fi vorba. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul unui smartphone sau tabletă de ultimă generaţie, dar cel mai bine se face cu ajutorul unui laptop. Acer SW5-012-18RH este un dispozitiv care încorporează atât o tabletă cât şi un laptop de generaţie nouă şi care îţi va fi util indiferent de nevoile tale. Posibilitatea de achiziţie, asta în cazul în care te-ai hotărât deja să îl cumperi, este atât din magazinele de specialitate cât şi din mediul online la un preţ de aproximativ 1899 lei(verifică preț actualizat). Acest preţ nu doar că îţi aduce două device-uri de nouă generaţie, dar îţi garantează şi posibilitatea utilizării îndelungate a acestora cu sprijinul bateriei de 5900 mAh.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Carcasa de aluminiu a acestuia şi designul său metalic nu face altceva decât să îl transforme într-un device rezistent oricăror încercări dar, cel mai mult, îl fac foarte rezistent şi durabil în utilizare sau transport. Cu ajutorul său poţi obţine o productivitate foarte bună în domeniul şi mediul în care îţi desfăşori activitatea.

Poze cu laptopul

Acer SW5-012-18RH

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă vrei să utilizezi o tabletă este suficient să detaşezi ecranul de tastatura internaţională şi să te bucuri de o tabletă cu un ecran cu diagonala de 10.1 inch şi o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli Full HD. În cazul în care doreşti să lucrezi pe un laptop şi ai nevoie să creezi documente sau să redactezi anumite materiale, ataşezi tableta la tastatură şi poţi relua activitatea pe un laptop. Tot datorită acestei caracteristici ai posibilitatea de a opta pentru unul dintre cele patru moduri de montare şi de utilizare, primul mod fiind cel de laptop normal, al doilea de laptop cu ecranul întors invers, al treilea cel de utilizare a tastaturii pe post de suport pentru o poziţionare pe masă, astfel încât să putem lucra uşor pe ecran, iar ultima utilizare este pe post de tabletă.

Tot legat de design putem observa la exterior lipsa unei unităţi optice de citire sau scriere dar şi prezenţa unor porturi HDMI, a unei ieşiri audio, unui microfon sau a unui USB2.0. Nu doar materialul carcasei recomandă acest laptop, ci şi dimensiunea destul de redusă, acesta având doar 26.1 x 0.89 x 177.1 cm.

Funcţionarea acestui produs hibrid este construită în jurul unui procesor Intel Atom Quad-Core cu 4 nuclee, o tehnologie 22 nm şi o frecvenţă de 1330 MHz. Dacă vei crede că poţi experimenta încetiniri de răspuns sau de lucru ale laptopului, datorită acestei frecvenţe, trebuie să ştii şi faptul că tehnologia Turbo Boost îi permite o accelerare a vitezei de lucru de până la 1830 MHz.

Memoria RAM de care dispune laptopul este una de 2 GB DDR3, dar dispune şi de o placă video integrată Intel HD Graphics. Dacă vrei să ştii cum vei putea transfera datele pe şi de pe acesta, ai la dispoziţie un cititor de carduri, ai la dispoziţie stabilirea unei reţele wireless de 802 b/g/n dar şi un Bluetooth 4.0. Chiar dacă unele persoane consideră lipsa plăcii video dedicate un dezavantaj, acest laptop contracarează acest dezavantaj cu greutatea sa redusă de 585 grame dar şi cu faptul că vine preinstalat cu un sistem de operare Windows 8.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Portabilitate crescută
  • Dotări tehnice deosebite
  • Conectivitate multiplă

Contra:

  • Preţ destul de mărişor

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Conectivitate - 8.9
Performanțe - 9

8.9

O alegere portabilă

Acer SW5-012-18RH este un laptop cu o configurație decentă pentru o utilizare office și multimedia, și mai puțin indicată pentru programe solicitante.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.