Acer SW5-012-176D – laptopul convertibil accesibil

Dacă îți doreși un dispozitiv pe care să îl poți transporta cu tine zilnic și pe care să îl poți adapta în funcție de mediul în care te afli, laptopul Acer SW5-012-176D reprezintă o soluție portabilă accesibilă. Are un preț de aproximativ 1699 lei(verifică preț actualizat). Acesta este un laptop 2 în 1 sub 2000 lei care aduce destule argumente de achiziție. Modelul are o construcție portabilă, rezistentă și elegantă și beneficiază de dotări atractive care susțin performanța, așa că vei putea transporta ușor dispozitivul cu tine și îți vei putea desfășura activitățile în voie.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Modelul are un design convertibil, având 4 moduri standard de utilizare ce permit rotirea ecranului la 360 grade. De asemenea, ecranul este detașabil, așa că poți folosi mult mai ușor ecranul pe post de tabletă, fără a suporta greutatea completă a dispozitivului. Carcasa este alcătuită din aluminiu și este argintie, având suprafața prevăzută cu o textură ușoară. Se remarcă faptul că laptopul este foarte subțire chiar și în cazul în care este închis cu tot cu capac, fiind astfel foarte ușor de controlat cu o singură mână și de transportat într-o geantă. Tastatura este extrem de plată și compactă, așa că vei avea o viteză de lucru foarte bună și o productivitate mărită. Touchpad-ul este destul de mare pentru a oferi un control precis

Poze cu laptopul

Acer SW5-012-176D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 10.1 inch, fiind cât o tabletă mai mare. Acesta redă imagini de calitate HD la rezoluția de 1280 x 800 pixeli, ecranul fiind totodată prevăzut cu touch și având un nivel de răspuns foarte bun. De asemenea, ecranul este protejat folosind Gorilla Glass 3.

La nivelul performanței, modelul dispune de un procesor Intel Atom Quad-Core cu frecvența de 1.330 GHz, care poate face boost până la 1.830 GHz. Acesta este însoțit de o memorie RAM de 2 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics. Performanța este una foarte bună, modelul putând să susțină toate activitățile standard pe care le-ar putea desfășura o persoană activă: navigarea pe internet, distribuirea de conținut, vizionarea multimedia, lucrul în documente Office, rularea de jocuri și aplicații etc.

Modelul are o capacitate de stocare eMMC de 64 GB și vine cu sistemul de operare Windows 8 gata instalat. De asemenea, pachetul include și software-ul McAfee Internet Security Suite.

La nivel multimedia, laptopul beneficiază în primul rând de un sunet de calitate superioară redat prin intermediul unor difuzoare stereo, o cameră web HD pentru convorbiri pe Skype și un cititor de carduri microSD. Configurația multimedia completează foarte bine restul dotărilor. Modelul nu este dotat cu unitate optică DVD RW sau de alt tip.

Laptopul punctează bine și pe partea autonomiei, aspect esențial pentru un dispozitiv portabil. Astfel, bateria Li Polymer cu 2 celule și 5700 mAh permite folosirea dispozitivului pentru un timp decent fără a fi nevoie de conectarea la priză.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design convertibil realizat din aluminiu
  • ecran prevăzut cu Gorilla Glass 3
  • performanță bună
  • autonomie decentă

Contra:

  • memoria RAM putea fi ceva mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Conectivitate - 7.9
Performanțe - 7.9

8

O alegere accesibilă

Acer SW5-012-176D este un laptop 2 în 1, cu specificații multimedia, pentru care vei plăti un preț extrem de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.