Acer Predator G9-792-70QG – experimentează un gaming fără cusur

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Conectivitate - 9.5
Performanțe - 9.8

9.6

O alegere puternică

Acer Predator G9-792-70QG este un laptop puternic, potrivit pentru a face față celor mai solicitante jocuri, dar și pentru editare video sau activități office.

Vezi în magazin
User Rating: 4.5 ( 1 votes)

În mediul virtual, precum al celor ce sunt pasionaţi de lumea jocurilor, este practic imposibil să nu fi auzit despre Acer Predator G9-792-70QG, un laptop adaptat la dimensiunile unui notebook, mai precis varianta 17.3′.  Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 9199 lei(verifică preț actualizat), un preț ce pare destul de mare pentru un utilizator obișnuit, însă pentru un gamer, acesta se justifică prin performanțele excelente, ce îl vor ajuta să devină un player redutabil.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel și evoMAG.

Laptopul are o tehnologie termică avansată şi un design ce vă duce cu gândul în cele mai îndepărtate părţi ale galaxiei. Acest notebook are o carcasă mare, groasă şi grea ce adăposteşte un hardwere puternic. Este robust, solid şi are un design deosebit.

Neplăcerea la acest tip de notebook este greutatea lui şi va mai trece ceva timp până ce producătorii vor găsi o variantă slim a acestui tip de Acer Predator. Suprafaţa capacului este acoperită cu un soft touch din plastic negru mat, două dungi roşii iluminate din interior cu LED-uri şi logo-ul Predator în mijloc iluminat din interior. Acesta dispune de mai multe curbe şi garnituri dându-i un aspect mai agresiv, dar totuşi distins. Capacul nu este rigid şi poate fi deschis cu uşurinţă. Partea de jos a notebook-ului este realizată din acelaşi material, având mai multe orificii pentru aerisire şi răcire, dar și un flux de aer ce este asociat cu un suport de răcire extern. Producătorul spune că rigiditatea se datorează fibrei de sticlă din compoziţia materialului. Proprietăţile fibrei de sticlă sunt utile pentru a da o greutate mai mică aparatului.

Poze cu Acer Predator G9-792-70QG

Acer Predator G9-792-70QG

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Compania Acer a avut în plan producerea acestui notebook, mai bine de trei ani, însă un impuls de încredere a avut abia după lansarea cu succes a modelului Aspire V15 Nitro Black Edition. Acest magnific notebook are un hardware de top-shelf Core i7-6700HQ și NVIDIA GeForce GTX 980m intrând în competiţie cu marii producători ai ofertelor Alienware cu SLI şi configuraţie Crossfire. Puterea procesorului este susținută de memoria RAM de 16 GB DDR4, cu posibilitatea de a o extinde până la 64 GB extrem de ușor. Laptopul dispune de 4 sloturi, dintre care doar 2 sunt ocupate. Capacitatea de stocare a datelor este de două tipuri: HDD de 1 TB și SSD de 256 GB. SSD-ul poate fi folosit pentru sistemul de operare și programele utilizate (pentru o încărcare mult mai rapidă), iar HDD-ul poate fi utilizat pentru poze, filme, etc.

Se pot observa cu ușurință sobwoofeer-ul şi difuzoarele, care sunt în număr de patru. Părţile laterale plate amintesc de modelul Allienware Dell, însă cu o diferență considerabilă de preț.

Partea stângă conţine un cititor de carduri SD, două mufe audio, un microfon şi două porturi USB 3.0. În partea dreptă se află alte două porturi USB 3.0, un conector suplimentar USB-C(pentru un trasfer de date ultra rapid) un port HDMI şi un display-port pentru o consolă de jocuri. Pe spate se pot vedea orificiile principale de ieşire, care sunt realizate din plastic. În partea din faţă se află grilajul pentru cele două perechi de difuzoare. Tastatura completă este de tip chiclet și oferă confortul necesar pentru un gaming cât mai plăcut, chiar și după o durată mare de utilizare. Este retroiluminată, astfel că distracția poate continua și târziu în miez de noapte. Ledurile din interior sunt separate în două zone, una pentru tastatura principală de culoare roşie şi una pentru cea numerică de culoare albastră. Tastele săgeată şi tastele WASD sunt separate de restul butoanelor şi un spaţiu suplimentar pentru aşezarea palmei.

Tastele macro sunt puţin mai mici, dar cu siguranţă vă veţi obişnui într-un timp real foarte scurt. Aşa cum vă aşteptaţi, desigur, trackpadul este de o calitate excepţională. Butoanele dedicate mouse-ului oferă o plimbare lungă, însă panoul tactil este precis şi receptiv. Dacă touchpad-ul indică o culoare roşie, înseamnă că este activ, aceasta putându-se dezactiva cu o singură apăsare pentru a elimina atingerile neintenţionate în timpul jocului. Deci, dacă butonul este verde atunci toupad-ul este inactiv, iar dacă butonul este rosu atunci touchpad-ul este activ.

Pentru afişare Acer Predator foloseşte panoul cu finisaj mat IPS. Diagonala este de 17,3 inch și are o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce înseamnă că asigură utilizatorului imagini impecabile, dar și foarte detaliate.

Datorită celor patru difuzoare şi a sobwoofer-ului, notebook-ul reproduce sunete de înaltă calitate, indiferent de volumul şi înălţimea tonurilor. Testele de baterie arată că notebook-ul dispune de un hardwere puternic. Acer a inclus în interiorul notebook-ului un acumulator mare de 88,8 wh, ceea ce duce la o autonomie destul de mare de timp, aproximativ 8 ore de utilizare. Asta înseamnă că gaming-ul poate continua chiar și departe de o priză, pentru destul de mult timp.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • procesor INtel Core i7, Skylake
  • Full HD,
  • 16 GB RAM,
  • HDD de 1 TB + SSD de 256 GB,
  • placă video dedicată,
  • USB-C

Contra:

  • prețul nu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.