Acer Extensa EX2510-34NB – laptopul de lucru sub 2000 lei

Acer Extensa EX2510-34NB este un laptop care permite desfășurarea fără probleme a sarcinilor esențiale de zi cu zi, fiind potrivit atât pentru lucrul de birou în diverse documente, cât și pentru vizionarea multimedia. Are un preț de aproximativ 1909 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai ieftine modele cu procesor Intel Core i3.

Laptopul are un design simplu și discret, așa că îl vei putea lua cu tine la birou și te va ajuta să îți îndeplinești activitățile la o productivitate ridicată. Modelul are dimensiunile de 381.6 x 30.4 x 381.6 mm și cântărește 2.5 kg, fiind și foarte ușor de transportat. Carcasa este prevăzută cu o textură foarte fină care oferă un aspect elegant. Tastatura este completă, având inclus și blocul numeric din partea dreaptă, totodată aceasta fiind plată, cu tastele rotunjite și având o priză ușoară, acestea fiind foarte comode pentru scris. La baza tastaturii vei găsi touchpad-ul de dimensiuni mai mari, prevăzut cu control multitouch.

Poze cu laptopul

Acer Extensa EX2510-34NB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 15.6 inch și este prevăzut cu un strat non-glare, așa că oferă o vizibilitate foarte bună în orice condiții de iluminare. Imaginile sunt redate la rezoluția de 1366 x 768 pixeli.

La nivelul performanței se remarcă un echilibru bun între dotări, care, în ciuda faptului că nu sunt foarte performante, asigură un randament maxim pentru capacitatea lor. Laptopul beneficiază de un procesor Intel Core i3 de 1.7 GHz și susține desfășurarea cursivă a activităților, menținând în același timp un nivel redus de zgomot și de energie. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 4 GB cu posibilitatea de extindere până la 16 GB și o placă video integrată  Intel HD Graphics 4400. Capacitatea de stocare este de 1 TB, fiind suficientă pentru filme, programe, muzică etc. Configurația este potrivită pentru un utilizator care nu este interesat de gaming, prelucrare grafică sau alte sarcini cu cerințe grafice avansate.

Modelul vine cu sistemul de operare Linux instalat, putând să te apuci de treabă imediat ce îl primești.

Pe partea multimedia vei găsi un sunet de calitate superioară, care are la bază difuzoare stereo și completează experiența de vizionare. Ai la dispoziție de asemenea o cameră web HD pentru apeluri video pe Skype și un cititor de carduri SD. Vei găsi și o unitate optică DVD RW, având în continuare la dispoziție posibilitatea de a folosi CD-uri sau DVD-uri, deși popularitatea acestora este în scădere.

Laptopul este dotat cu o baterie Li Ion cu 6 celule și îți oferă astfel o autonomie foarte bună, lăsându-te să lucrezi fără să fie nevoie să te conectezi la priză pentru câteva ore bune.

Laptopul are un design slim și cântărește puțin, fiind ușor de transportat și ideal pentru călătorii. Modelul se mișcă bine în sarcinile nu foarte complexe, precum pregătirea de prezentări, navigarea pe internet, lucrul în diferite programe etc.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design portabil
  • performanță bună în sarcini esențiale
  • sunet de calitate
  • autonomie foarte bună

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Conectivitate - 8.8
Performanțe - 8.7

8.8

O alegere inspirată

Acer Extensa EX2510-34NB este un laptop accesibil, portabil, potrivit pentru persoanele aflate în mișcare, ce nu au nevoie de un device foarte puternic.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.