Acer E5-571-31A9 – laptopul cu portabilitate optimizată

Laptopurile portabile sunt mai atractive pe zi ce trece, iar modelele actuale demonstrează din ce în ce mai mult că poți lucra cu rezultate optime de oriunde, fără a mai fi legat de un birou sau de casă. Acer E5-571-31A9 este un astfel de model care te face parcă să vrei să lucrezi, oferindu-ți libertate maximă de mișcare. Laptopul are un preț de aproximativ 1799 lei(verifică preț actualizat), oferind o calitate foarte bună la schimb. Modelul oferă o performanță medie în momentul de față, configurația putând fi însă upgradată pentru rezultate mai bune. Per ansamblu, pachetul oferit este unul destul de atractiv.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Caracteristicile principale ale designului ultra portabil sunt dimensiunile de 381 x 25.4 – 30.4 x 256.5 mm și greutatea de 2.5 kg. Asta înseamnă că laptopul este ușor de transportat și de purtat în brațe atunci când lucrezi. Carcasa este disponibilă pe gri închis nuanța iron și are un aspect foarte elegant, în ciuda faptului că este alcătuită din plastic. La o primă vedere, ai spune chiar că designul este foarte reușit și alcătuit din materiale de calitate superioară. Textura orizontală de pe capac și zona de sprijin pentru mâini imită metalul. Dacă designul se mai remarcă prin ceva, acest lucru este touchpad-ul de mari dimensiuni. Controlul este astfel perfect.

Poze cu laptopul

Acer E5-571-31A9

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Conținutul video este redat pe un ecran cu o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, însă acesta nu impresionează, fiind modelul obișnuit pentru majoritatea laptopurilor entry și mid-range.

Partea tehnică stă destul de bine, asta însemnând că vei putea realiza cam orice activitate pe laptop, de la lucru și până la multimedia. Ai la dispoziție, astfel, un procesor Intel Core i3 cu o frecvență de 1.7 GHz, o memorie RAM DDR3 de 4 GB ce poate fi extinsă până la 16 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics 4400. Ar fi de remarcat astfel, în primul rând, că modelul are un procesor decent. Apoi, memoria este extensibilă, putând fi adaptată pentru activități mai complexe precum gaming-ul sau lucrul în programe mai pretențioase, deşi configurația actuală îți oferă posibilitatea să rulezi doar jocuri ceva mai vechi.

Întrucât avem de-a face cu un model sub 2000 de lei, stocarea se face doar pe HDD și ai la dispoziție 500 GB, laptopul venind cu sistemul de operare Windows 8.1 instalat.

Dotările multimedia includ o cameră web HD, un cititor de carduri și difuzoare cu sunet de calitate, însă modelul nu dispune de o unitate optică (DVD RW sau de alt tip).

Un punct la care multe dintre laptopurile care se prezintă ca fiind portabile stau prost este autonomia, aceasta fiind de obicei prea slabă pentru a permite lucrul convenabil în afara biroului, fără grija de a sta conectat la o priză. Modelul de față, însă, este dotat cu o baterie Li Ion cu 6 celule. Prin urmare, autonomia sa este una foarte bună, putând lucra câteva ore bune fără a fi nevoie de reîncărcarea bateriei.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design elegant și foarte portabil
  • Performanță bună și memorie RAM extensibilă
  • Autonomie ridicată

Contra:

  • Configurația nu permite rularea de jocuri noi

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Conectivitate - 8.2
Performanțe - 8

8.3

O alegere accesibilă

Acer E5-571-31A9 este un laptop cu specificații medii, ce se potrivește utilizatorilor ce folosesc programe mai puțin solicitante.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.