Acer E3-112-C658 – laptopul mic și performant

Dacă ai nevoie de un laptop de mici dimensiuni pe care să îl porți cu tine pe tot parcursul zilei, modelul Acer E3-112-C658 merită toată atenția ta. Acesta are un design inteligent, compact și în același timp menține un nivel bun de performanță. Laptopul poate fi astfel purtat foarte ușor în orice geantă. Laptopul Acer poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1100 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere laptopul în rate, acestea încep undeva din jurul sumei de 37 de lei. Laptopul oferă un raport calitate-preț bun, remarcându-se prin procesorul cu Turbo Boost, ecranul HD și conectivitatea bună. Întrucât autonomia nu este una foarte bună, va trebui să te asiguri că ai la tine atunci când pleci de acasă și cablul de alimentare. Per ansamblu, laptopul reprezintă o alegere inspirată pentru persoanele mereu în mișcare care își doresc un dispozitiv ultra portabil.

Designul laptopului se remarcă printr-un aspect elegant. Laptopul este subțire, are linii fine și marginile rotunjite. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară și este disponibilă într-o combinație de argintiu și negru. Tastatura neagră oferă un contrast plăcut față de carcasa argintie. Tastele au priză scurtă, așa că necesită un efort minim pentru apăsare. Touchpad-ul este dotat cu un suport pentru gesturi multi-atingere, fiind unul foarte precis. Dimensiunile laptopului sunt de 291 x 21.2 x 211 mm, iar greutatea acestuia este de doar 1.2 kg.

Poze cu laptopul Acer E3-112-C658

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 11.6 inch și este de tip LED non-glare, oferind o vizibilitate foarte bună. Ecranul are o rezoluție HD de 1366 x 768 de pixeli. Imaginile redate sunt vii, iar conținutul în diferite formate se va vedea la o calitate superioară.

La nivelul dotărilor tehnice, laptopul beneficiază de un procesor Intel Celeron Dual Core cu o putere de 2.1 Ghz. Datorită tehnologiei Turbo Boost, nucleele de pe procesor pot fi activate astfel încât să își concentreze puterea asupra nevoilor suplimentare ale sistemului de operare. Laptopul mai dispune de o memorie DDR3 de 2 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics.

Capacitatea de stocare este de 500 de TB, fiind una generoasă și suficient de mare pentru filme, fișiere, programe etc. Laptopul folosește sistemul de operare Windows 8.1. La nivel multimedia, Acer E3-112-C658 dispune de difuzoare stereo integrate și de o cameră web HD de 720p. Camera Web are microfon încorporat, astfel încât convorbirile Skype să se desfășoare fără nicio problemă. Laptopul dispune și de un cititor de carduri SD.

La nivelul conectivității, modelul Acer beneficiază de 1 port USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru un transfer mai rapid de date, 1 port HDMI prin care se poate conecta la ecrane mai mari sau proiectoare video și unul de rețea.  Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin Wi-Fi. Laptopul poate comunica și prin tehnologie Bluetooth 4.0, putându-se conecta la dispozitive precum tabletele sau smartphone-urile pentru transferul de date, dar și cu camere foto, imprimante etc.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-ion cu 3 celule, autonomia de lucru ajungand astfel până la 3 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i3
  • HDD de 1 TB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Acer E3-112-C658 este un entry level, ce poate reprezenta un cadou excelent pentru un elev sau pentru un adult dornic de a învăța.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.