Acer E3-112-C0ZE – laptopul foarte ieftin

Acer E3-112-C0ZE  este un laptop pentru orice buzunar, având un preț redus și oferind în schimb acces la activitățile de rutină precum navigarea pe internet, vizionarea de filme, notarea cursurilor etc. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1100 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere laptopul în rate, acestea încep undeva din jurul sumei de 38 de lei. Întrucât avem de-a face cu un model de buget redus nu prea avem ce reproșa dotărilor. Randamentul oferit este unul bun. Modelul este potrivit pentru un utilizator mai puțin pretențios sau care își dorește un astfel de dispozitiv strict pentru navigare și lucrul în documente. Fiind foarte portabil, laptopul poate fi purtat în orice geantă sau rucsac, astfel încât să ai acces rapid la datele tale pe parcursul zilei.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul este unul simplu, dar elegant. Carcasa este alcătuită din plastic și este disponibilă pe argintiu. Marginile sunt ușor rotunjite, iar senzația la atingere este una plăcută. Tastatura este neagră și oferă o experienţă plăcută de scriere. Tastele sunt silențioase și ușor de apăsat. Touchpad-ul este dotat cu un suport pentru gesturi multi-atingere, oferind un control precis. Dimensiunile laptopului sunt de 292.1 x 21 x 211 mm, iar greutatea acestuia este de doar 1.2 kg, fiind unul dintre cele mai ușoare modele. Vei putea astfel să îl iei ușor cu tine la cursuri sau în călătorii.

Poze cu laptopul

Acer E3-112-C0ZE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 11.6 inch și este de tip LED, fiind unul standard. Rezoluția este de 1336 x 768 de pixeli, iar vizibilitatea este una bună.

La nivelul performanțelor tehnice, laptopul este dotat cu un procesor Intel Celeron Dual Core cu o putere de 2.1 Ghz care poate face boost până la 2.5 Ghz atunci când sistemul de operare are nevoie de ajutor. Modelul mai dispune de o memorie RAM de 2 GB DDRL și o placă video integrată Intel HD Graphics. Laptopul se mișcă destul de bine în activitățile de rutină, fără lag și timpi ridicați de așteptare.

Capacitatea de stocare pe HDD este de 500 de GB, existând suficient spațiu pentru filme, fotografii, programe etc. Sistemul de operare Windows 8.1 este gata instalat, așa că te poți apuca de lucru sau de distracție.

La nivel multimedia, laptopul dispune de difuzoare stereo integrate și oferă un sunet destul de puternic. Modelul mai dispune de o cameră web Acer Crystal Eye HD și un cititor de carduri SD.

La nivelul conectivității sunt disponibile port-urile minimale care să asigure asocierea la dispozitive pe timpul zilei. Există astfel  2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru un transfer mai rapid de date, 1 port HDMI și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau Wi-Fi. Laptopul poate comunica și prin tehnologie Bluetooth 4.0 pentru a realiza transferul de date fără cablu pe tabletă sau smartphone.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-ion cu 3 celule, autonomia ajungând până la 2 ore. Va trebui să ai la tine cablul de încărcare atunci când pleci cu el de acasă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • preț decent,
  • foarte ușor

Contra:

  • procesorul nu este foarte puternic,
  • nu are tastatură numerică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Conectivitate - 7.3
Performanțe - 7.7

7.9

Cu un preț decent

Acer E3-112-C0ZE este o alegere potrivită pentru cei fără foarte multe pretenții în ceea ce privește puterea unui asemenea device.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.