Acer E3-111-C5FN – ușor de strecurat în geantă

Îți dorești un laptop care să facă față solicitărilor office, dar bugetul este limitat și nu știi către ce model să te orientezi? Acer E3-111-C5FN ar putea fi o soluție potrivită nevoilor tale. Costă aproximativ 1100 lei (verifică preț actualizatși putem spune că este unul dintre cele mai ieftine laptopuri de pe piață în momentul de față.

Deși nu te-ai aștepta ca la un asemenea preț să găsești un laptop atât de bine realizat, cu detalii ce contribuie la confortul utilizatorului, iată că producătorul surprinde în mod plăcut.Laptopul este realizat pe o nuanță de argintiu, pe care se evidențiază în mod plăcut tastatura neagră de tip chiclet, ce asigură o tastare plăcută pe toată durata utilizării device-ului. Tastele bine distanțate sunt ușor de curățat de praf  și îți asigură acuratețe la scris. Nu dispune de bloc numeric, dar având în vedere greutatea sa de doar 1,28 kg nici nu pot spune că mă surprinde acest lucru. Dimensiunile sale destul de mici îi conferă portabilitate și îl fac ușor de strecurat în geantă indiferent de destinație. Touchpad-ul este optimizat pentru acuratețe și sensibilitate, oferind o experiență plăcută în utilizare.

Laptopul este conceput pentru o utilizare plăcută, răcoroasă și silențioasă, fără a avea nevoie de un ventilator de răcire, astfel că tu te vei putea bucura de sesiuni de tastare destul de lungi.

Poze cu laptopul Acer E3-111-C5FN

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acer E3-111-C5FN este antrenat la interior de un procesor Intel Celeron Quad Core, un model N2930, cu 4 nuclee, tactat la o frecvență de 1,8 GHz. Placa video integrată este un chipset Intel HD Graphics, ce se va descurca excelent pe partea office și multimedia și decent în ceea ce privește gamingul. De ce spun asta? Pentru un gaming de excepție este necesar un laptop cu o configurație puternică, care să încorporeze o placă video dedicată. Și cu siguranță nu ai avea cum să îl găsești la un asemenea preț.

Memoria RAM este de 2 GB DDR3, suficient pentru un utilizator mai puțin pretențios, iar hard disk-ul are o capacitate de stocare de 500 GB, ceea ce înseamnă că vei avea suficient spațiu pentru poze, filmulețe din vacanță, etc.

Display-ul Acer ComfyView Anti-Glare este un LCD LED cu o diagonală ceva mai mică decât întâlnim la majoritatea laptopurilor, doar 11,6 inch și o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli.

Pe partea de conectivitate, observ faptul că producătorul echipează device-ul cu cei mai utili conectori, și anume: o cameră WEB Acer Crystal Eye HD, cititor de carduri SD, HDMI, 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0(pentru un transfer de date mai rapid) și bluetooth. În ceea ce privește sonorizarea, laptopul vine echipat cu două difuzoare stereo, ce oferă un sunet clar, puternic, comparabil cu sistemul unui laptop de dimensiuni mai mari.

Autonomia laptopului Acer ajunge undeva la 5 ore și 30 minute de lucru, suficient încât să îți asigure o sesiune de tastare destul de îndelungată, fără ca tu să îți faci griji că te-ar putea lăsa bateria.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • preț mic,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • portabil

Contra:

  • nu are tastatură numerică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Acer E3-111-C5FN este unul dintre cele mai ieftine laptopuri, ce poate fi strecurat destul de ușor în geantă, astfel ca utilizatorul să îl poată utiliza oriunde s-ar afla.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.