Acer E3-111-C58B – laptopul ultra ieftin

Laptopul Acer E3-111-C58B poate fi descris, cel mai simplu, prin două cuvinte: ieftin şi portabil. Pentru cei care se află în căutarea unui laptop pentru notarea cursurilor sau prezentările de la birou, modelul este unul foarte accesibil şi, în acelaşi timp, îşi face treaba bine. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1100 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere laptopul în rate, acestea încep undeva din jurul sumei de 37 de lei. Laptopul are un raport calitate-preţ bun, dotările sale fiind destul de performante pentru preţul pe care îl cere. Laptopul este gândit astfel încât să fie portabil şi să crească productivitatea, putând fi purtat uşor pe parcursul zilei în orice tip de geantă datorită dimensiunilor reduse. În plus, puterea de procesare şi ecranul HD îl fac potrivit pentru multimedia şi lucru. Alegerea este una foarte bună.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul laptopului este unul destul de atractiv, acesta fiind subțire şi având marginile rotunjite. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară și este disponibilă într-o combinație de argintiu și negru. Laptopul are un aspect uşor texturat, părând că este alcătuit din metal. Tastatura neagră oferă un contrast plăcut față de carcasa argintie. Tastatura oferă o experienţă plăcută de scriere. Touchpad-ul este dotat cu un suport pentru gesturi multi-atingere şi are dimensiuni destul de generoase. Dimensiunile laptopului sunt de 292.1 x 21 x 211 mm, iar greutatea acestuia este de doar 1.2 kg, putând fi astfel foarte uşor transportat în orice geantă, nu doar într-una specială pentru laptop.

Poze cu laptopul Acer E3-111-C58B

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 11.6 inch și este de tip LED, având o luminozitate foarte bună. În plus, ecranul este anti-glare, aşa că unghiurile de vizibilitate sunt bune. Ecranul are o rezoluție HD de 1366 x 768 de pixeli.

La nivelul dotărilor tehnice, laptopul beneficiază de un procesor Intel Celeron Dual Core cu o putere de 2.1 Ghz. Pentru a oferi o performanţă bună, laptopul mai dispune de o memorie RAM DDR3 de 2 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics. Prin urmare, activităţile de rutină precum navigarea pe internet sau realizarea de prezentări se desfăşoară fără nicio problemă, iar filmele şi conţinutul multimedia se vor vedea bine pe ecranul HD. În plus, laptopul este construit astfel încât să nu aibă nevoie de ventilator, aşa că nu există riscul supraîncălzirii.

Capacitatea de stocare este de 500 de GB. La nivel multimedia, laptopul dispune de difuzoare stereo integrate și de o cameră Web Acer Crystal Eye HD. Laptopul dispune și de un cititor de carduri SD.

La nivelul conectivității, laptopul beneficiază de 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru un transfer mai rapid de date, 1 port HDMI și unul de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin Wi-Fi, astfel încât să fii mereu conectat. Laptopul poate comunica și prin tehnologie Bluetooth 4.0.

În ceea ce privește autonomia, Acer E3-111-C58B are o baterie Li-ion cu 3 celule, autonomia de lucru ajungand astfel până la 5 ore. Autonomia susţine portabilitatea ridicată, aşa că nu trebuie să îţi faci griji că vei rămâne fără baterie atunci când pleci cu laptopul de acasă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • preț avantajos,
  • USB 3.0,
  • bluetooth,
  • portabil

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Acer E3-111-C58B este un entry-level cu un preț foarte avantajos, ce se va potrivi unei utilizări office și multimedia și mai puțin în ceea ce privește jocurile.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.