Laptop Acer E1-571G-73634G50Mnks

Despre Acer se ştie faptul că se situează pe locul 2 pe piaţa PC-urilor, deci acest brand poate fi caracterizat prin profesionalim. Astăzi m-am gândit să ne aplecăm puţin privirea asupra laptopului Acer E1-571G-73634G50Mnks şi să vedem dacă într-adevăr îşi merită preţul de aproximativ 2800 lei(verifică preț actualizat),un preţ ce nu este chiar la îndemâna oricui.

În primul rând se remarcă printr-un design extrem de atrăgător. Carcasa este încadrată de texturi fine ce sugerează eleganţa şi stilul specifice acestui brand. Profilul este subţire, dar totodată are un aspect solid şi interesant. Deci din punct de vedere al designului, putem spune că ne-a cucerit. Să vedem totuşi ce ne oferă şi interiorul.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Acer E1-571G-73634G50Mnks

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La capitolul putere şi performanţă laptopul Acer E1-571G-73634G50Mnks excelează, acesta încorporând un procesor Intel Core I7 3632QM tactat la o frecvenţă de 2,4 GHz, cu un cache de 6144 KB. Vorbim de penultimul model de procesor, cu 4 nuclee, ceea ce înseamnă că veţi putea rula orice aplicaţie fără nici o problemă. Memoria RAM este de 4GB DDR3, dar poate fi extinsă la 8 GB, în cazul în care consideraţi că nu este suficientă. Hard disk-ul de tip SATA oferă o capacitate de stocare a datelor nu tocmai mare, de doar 500GB, dar puteţi opta pentru un hard extern ce poate fi achiziţionat la un preţ decent.

Procesorul este completat de placa video dedicată NVIDIA GeForce 710M de 2GB, asigurând accesul uşor la conţinut în format multiplu, precum şi capacitatea de creaţie fără pereche, playback, editare şi stocare de conţinut multimedia. Jocurile de ultimă generaţie pot fi testate fără problemă, configuraţia laptopului permiţându-vă să vă relaxaţi cu un gaming reuşit.

În ceea ce priveşte conectivitatea, Acer E1-571G-73634G50Mnks dispune de o cameră WEB Acer Crystal Eye HD, două difuzoare stereo, un cititor de carduri, HDMI, 3 porturi USB 2.0, VGA şi microfon. Display-ul de 15.6 inch este un LCD LED Acer CineCrystal cu o rezoluţie HD, de 1366 x 768.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro:

  • procesor Intel Core I7 3632QM,
  • placa video dedicată NVIDIA GeForce 710M,
  • HDMI,
  • tastatura numerică

Contra:

  • lipsă port USB 3.0,
  • lipsă Bluetooth

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Ei bine având în vedere faptul că laptopul Acer E1-571G-73634G50Mnks are atâtea plusuri, aş putea spune că preţul este unul rezonabil şi cu siguranţă nu veţi regreta achiziţionarea sa.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.