Acer E1-570-33214G50Mnsk – un laptop multimedia la un preț decent

Te gândești că un laptop ar fi binevenit în viața ta? Că munca ta ar fi mult mai bine organizată cu un astfel de device, dar totuși nu îți permiți să aloci o sumă foarte mare pentru o asemenea achiziție? Noi îți propunem să îți arunci un ochi peste laptopul Acer E1-570-33214G50Mnsk, ce vine la un preț de aproximativ 1500 lei (verifică preț actualizat), destul de rezonabil ținând cont că se bucură de o serie de specificații destul de bune, dar și de un aspect pe măsură.

Din punct de vedere al designului, laptopurile din seria E impresionează prin eleganță și rafinament. Carcasa lucioasă, încadrează discret logo-ul în partea stângă, iar la interior tastatura neagră se evidențiază în mod plăcut pe fundalul gri. Touchpad-ul este ceva mai mare decât întâlnim la alte modele, ceea ce vă va ajuta foarte mult în cazul în care erați obișnuiți cu mouse-ul, iar tastatura este antistropi, cu taste bine distanțate, oferind o tastare plăcută și silențioasă. Mai mult de atât în partea dreaptă este prezent și blocul numeric, ce ușurează activitatea office a oricărui utilizator.

Poze cu laptopul Acer E1-570-33214G50Mnsk

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Acer este animat la interior cu un procesor Intel Core i3, un model Ivy Bridge, 3217U, ce numără 2 nuclee și funcționează la o frecvență de 1,8 GHz. Încorporează o placă video integrată, un chipset Intel HD Graphics 4000, ce recomandă utilizarea laptopului îndeosebi pentru activitatea office și multimedia.

Având o placă video integrată și bateria va rezista mult mai bine, aproximativ 4 ore, ceea ce înseamnă că device-ul poate fi folosit fără probleme chiar și pe durata călătoriilor scurte. În ceea ce privește jocurile, laptopul se va descurca decent în cazul în care le testați pe cele cu o grafică nu foarte solicitantă, dar pentru un gaming adevărat aș recomanda mai degrabă un laptop cu o placă video dedicată.

Memoria RAM are o capacitate de 4GB DDR, dar poate fi suplimentată până la 8 GB cu ușurință. Nu va trebui decât să îi adăugați încă un card de 4 GB. Personal consider că cei 4 GB cu care vine ar fi suficienți pentru o utilizare obișnuită, mai ales dacă îi raportăm la specificațiile sale, dar este bine că există și o alternativă mai bună pentru cei ce totuși ar avea nevoie de un upgrade.

Hard disk-ul nu surprinde deloc cu capacitatea de doar 500 GB, până la urmă vorbim de un laptop low-budget, dar nu pot spune că acest aspect ar trebui să vă influențeze prea tare și afirm acest lucru datorită faptului că există stocarea in cloud a datelor, prin urmare nu mai sunteți condiționați de cei 500 GB.

Pe partea de conectivitate, laptopul Acer se bucură de o gamă destul de diversificată: cameră WEB HD, cititor de carduri, DVD RW, HDMI, 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0(pentru un trasfer de date mai rapid), VGA(puteți conecta un monitor pentru o activitate mai eficientă) și bluetooth. În ceea ce privește sonorizarea, laptopul dispune de un sistem High Definition Audio, ce asigură claritate și profunzime, prin urmare muzica și filmele preferate vor căpăta noi dimensiuni cu acest laptop.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • HDMI,
  • USB 3.0,
  • bluetooth,
  • tastatură chiclet

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Pentru cei ce își doresc un laptop multimedia, cu specificații decente și un preț la fel de decent, Acer E1-570-33214G50Mnsk ar putea fi alegerea ideală.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.