Acer E1-532-29574G50Mnii – pentru activități office

Îți dorești un laptop potrivit pentru activitățile office și multimedia, dar care să nu îți golească buzunarul? Noi îți propunem modelul Acer E1-532-29574G50Mnii,ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1250 lei (verifică preț actualizat), un preț extrem de mic, având în vedere designul său plăcut și specificațiile destul de rezonabile.

În primă instanță laptopul atrage prin aspectul său elegant, realizat cu mult bun gust. Simplitatea aș putea spune că este caracteristica principală a acestui model. Carcasa este realizată dintr-un plastic gri, destul de calitativ. Odată ridicată clapeta, în mod surprinzător dai peste o tastatură de tip chiclet, completă, cu taste bine distanțate, ce îți asigură confortul necesar în timpul tastării. Și un alt aspect esențial este faptul că acest tip de tastatură este mult mai ușor de șters decât modelele conveționale. Laptopul cântărește numai 2,4 kg, adică va fi destul de ușor de transportat indiferent de destinație. Autonomia sa ajunge până la 4 ore de lucru, suficient cât să nu vă lase baltă la nevoie.

Poze cu laptopul  Acer E1-532-29574G50Mnii

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acer E1-532-29574G50Mnii este un model ce vine echipat cu un procesor Intel Celeron Dual Core, 2957U, cu 2 nuclee, ce este tactat la o frecvență de 1,4 GHz. În completarea sa vine placa video integrată, un chipset Intel HD Graphics, ce recomandă utilizarea laptopului pentru activitățile office.

Memoria RAM este de 4 GB DDR3, dar având un slot liber, poate fi upgradată până la 8 GB fără nici un fel de problemă, iar în ceea ce privește capacitatea hard disk-ului, nu surprinde cu cei 500 GB, ce din punctul meu de vedere mi se par suficienți dacă ne raportăm la întreaga configurație a laptopului.

Display-ul este un LCD LED standard, cu o diagonală de 15,6 inch și o rezoluție de 1366 x 768, ce oferă utilizatorului imagini naturale, clare, de o calitate incontestabilă. În ceea ce privește conectivitatea, laptopul încorporează cam tot ce ai putea avea nevoie: DVD RW, cititor de carduri SD, HDMI, 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0, VGA, bluetooth, dar și un sistem High Definition Audio, pentru un sunet plăcut și puternic.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • tastatură chiclet,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • preț mic

Contra:

  • la un asemenea preț nu pot spune că aș putea avea mai multe pretenții

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Acer E1-532-29574G50Mnii este un laptop potrivit pentru cei ce desfășoară activități office și multimedia, dar nu își doresc să investească prea mult într-un astfel de device.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.