Laptop Acer E1-522-12502G32DNKK

Îţi place să călătoreşti mult şi ai nevoie de un laptop portabil, dar care să nu te coste prea mult. Ei bine am găsit varianta potrivită pentru tine şi anume laptopul Acer E1-522-12502G32DNKK. Uşor, portabil şi cu o configuraţie bunicică, va deveni în scurt timp indispensabil din activităţile vostre.

Şi dacă la aceste lucruri mai adăugăm şi preţul de aproximativ 1250 lei (verifică preț actualizat), aş putea spune că devine o achiziţie excelentă. Acer E1-522-12502G32DNKKb are un design foarte plăcut, cu finisaje foarte bine realizate. Este disponibil pe o nuanță de negru carbon, destul de atrăgătoare după părerea mea, iar materialele folosite sunt de o calitate superioară pentru că cei de la Acer îşi respectă clienţii şi vor să le ofere ce este mai bun. Deși vorbim de un laptop din gama entry level, sunt impresionată de faptul că dispune de tastatură chiclet, un aspect ce ține de confortul utilizatorului. Această caracteristică o întțlnim mai des la laptopurile ceva mai scumpe.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Acer E1-522-12502G32DNKK

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acer E1-522-12502G32DNKK este un laptop cu un procesor AMD Dual Core E-Series, model E1-2500, construit pe tehnologia de 28 nm, ce funcţionează la o frecvenţă de 1,4 GHz. Procesorul este ajutat de memoria RAM de 2 GB DDR3, nu foarte mare ce-i drept, dar trebuie să aveţi în vedere că discutăm de un laptop cu un preț destul de mic, aşa că nu puteţi să aveţi aşteptări prea mari. Important este că puteți opta pentru un upgrade de până la 8 GB, ce cu siguranță vor fi suficienți și pentru cei mai pretențioși utilizatori.

Hard disk-ul are o capacitate destul de mică, de doar 320GB, dar cum spuneam și mai sus, este normal la un asemenea preț. Placa video integrată este un AMD Radeon HD 8240, ce vă permite să vă desfăşuraţi fără probleme activităţile office și multimedia, și chiar să testați anumite jocuri ce nu au o grafică foarte solicitantă.

Display-ul este un LCD LED Acer CineCrystal cu o diagonală standard de 15.6 inch şi o rezoluţie HD, de 1366 x 768. Legat de dotările multimedia şi porturi vă veţi bucura de o cameră WEB HD, un cititor de carduri SD, sunet stereo, 3 porturi USB 2.0, ce utilizează tehnologia High Definition Audio, o ieşire HDMI, un port USB 3.0, 2 porturi USB 2.0, VGA, bluetooth şi microfon.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț bun
  • design atrăgător,
  • USB 3.0.
  • HDMI

Contra:

  • capacitatea hard disk-ului este destul de mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Acer E1-522-12502G32DNKK este un laptop cu performanţe bune, ce vine la un preț extrem de atrăgător. Cu siguranță va face față solicitărilor voastre fără probleme.

User Rating: 3.88 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.