Acer E1-510-35204G50Mnkk – un laptop de buget

Că ne place sau nu, marea majoritate dintre noi suntem nevoiți să ne aliniem noilor tehnologii în cazul în care vrem să ne putem descurca cât mai bine în ceea ce privește profesia noastră. Iar utilizarea laptopului pot spune că este esențială în cadrul unui job decent în ziua de azi. Dacă te gândești că o asemenea investiție te-ar face să scoți din buzunare o sumă mult prea mare raportată nevoilor tale, ei bine noi îți vom prezenta astăzi un model cu o configurație destul de bună și un preț pe măsură. Mai exact este vorba despre laptopul Acer E1-510-35204G50Mnkk, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1400 lei (verifică preț actualizat).

Deși vorbim de un laptop din gama low budget, producătorul nu face rabat în ceea ce privește aspectul său. Discutăm despre un model elegant, ce impresionează prin bun gust. Carcasa este realizată dintr-un plastic negru, ce nu reține amprentele inestetice. De îndată ce îi ridici clapeta, se poate remarca o tastatură completă, de tip chiclet, destul de silențioasă, ce pare ușor de întreținut. Are o autonomie de până la 4 ore, ceea ce mi se pare suficient pentru o utilizare rezonabilă. Greutatea sa atinge 2,35 kg, ceea ce înseamnă că poate fi transportat cu ușurință atunci când plecați în vacanță.

Poze cu laptopul Acer E1-510-35204G50Mnkk

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acer E1-510-35204G50Mnkk este un laptop echipat corespunzător pentru o utilizare office și multimedia. La interior vei găsi un procesor Intel Celeron Quad Core, N3520, cu 4 nuclee, ce este tactat la o frecvență de 2,1 GHz. Pentru aplicații ceva mai solicitante, frecvența poate ajunge la 2,4 GHz. Laptopul nu doar că se va descurca extrem de bine pe partea de office, ci și în ceea ce privește distracția, mai exact navigarea pe Internet, comunicarea și redarea filmelor sunt extrem de ușoare.

Memoria RAM este de 4 GB DDR3, suficientă din punctul meu de vedere, însă pentru cei mai pretențioși este bine de știut că laptopul dispune de 2 sloturi, dintre care unul este liber, ceea ce înseamnă că îi mai puteți adăuga încă o plăcuță cu 4 GB. Hard disk-ul are o capacitate de 500 GB, nu foarte mare, dar nici nu mă surprinde acest aspect dacă luăm în considerare prețul său. Oricum în prezent acest aspect nu pot spune că deranjează, mai ales că putem urca in cloud absolut orice fișier ne dorim.

În ceea ce privește placa video, laptopul Acer dispune de un chipset integrat Intel HD Graphics, ce se va descurca excelent în cazul aplicațiilor, dar în ceea ce privește jocurile putem spune că va face față cu decență celor mai puțin solicitante.

În ceea ce privește display-ul nu am prea multe de spus, vorbim de același model clasic pe care îl întâlnim la marea majoritate a laptopurilor, rezoluție HD și un LCD LED de 15,6 inch. La capitolul porturi și multimedia, modelul stă foarte bine, mai exact încorporează: un DVD RW, un cititor de carduri SD, o cameră WEB HD, un port HDMI, 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0, VGA și bluetooth. Sunetul este îmbogățit de tehnologia High Definition Audio, ce te va face să te uiți cu plăcere la filme sau la clipurile video.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • preț decent,
  • USB 3.0,
  • Bluetooth

Contra:

  • display-ul nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Acer E1-510-35204G50Mnkk este un laptop din gama low budget, pe care te poți baza pentru activitățile office și multimedia.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. BUNA ZIUA ,AM O PROBLEMA LEGATA DE CONECTAREA UNUI ACER ASPIRE E1 510 ,MAI PRECIS NU REUSESTE SA RIDICE VITEZA DE DAWNLOOD MAI SUS DE 150 MB DESI AM O VITEZA DE 500 PE CARE UPC MI-A SI VERIFICAT-O .
    UNDE AR FI PROBLEMA ? PLACA DE RETEA ESTE SETATA PE 1 GIGA ,WIN ESTE 8.1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.