Acer E1-510-29204G50Mnkk – un laptop multimedia ieftin

Îți dorești ce este mai bun pentru educația copilului tău și ai vrea să îi asiguri toate condițiile pentru ca „mâine” să ajungă un om împlinit din toate punctele de vedere. Atunci investește în dezvoltarea lui. Cumpără-i cărți, un laptop care să îl ajute în activitățile de la școală și de ce nu să îi dezvolte anumite aptitudini utile pentru viitorul lui. Poate că te gândești că un laptop presupune o investiție foarte mare, dar există și variante de buget redus, cum este modelul Acer E1-510-29204G50Mnkk, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1250 lei (verifică preț actualizat), deloc mare, având în vedere designul său și totodată specificațiile sale destul de bune.

În primul rând aș prefera să ne aplecăm puțin atenția asupra aspectului său, care se dovedește a fi destul de plăcut și de elegant. Carcasa este realizată dintr-un plastic negru, mat, ce nu reține amprentele sau urmele inestetice. Deși nu te-ai aștepta ca la un preț atât de mic să descoperi o tastatură chiclet, iată că de îndată ce ridici clapeta, producătorul surprinde în mod plăcut cu o tastatură completă, cu taste bine distanțate și plăcute la atingere, astfel că asigură utilizatorului confortul necesar pentru o tastare comodă. În rest pot spune că în privința acestui model se pune accent îndeosebi pe simplitate și bun gust, ceea ce din punctul meu de vedere este alegerea potrivită. Cântărește numai 2,35 kg, ceea ce înseamnă că discutăm despre un model portabil și ușor de transportat.

Poze cu laptopul  Acer E1-510-29204G50Mnkk

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acer E1-510-29204G50Mnkk vine echipat la interior cu un procesor Intel Celeron Quad Core, un model N2920, realizat pe tehnologia de 22 nm, ce funcționează la o frecvență de 1,8 GHz. Nu este cel mai performant model, însă nu trebuie să uităm că vorbim de un laptop destul de ieftin, recomandat în special pentru activitățile office și multimedia. Iar placa video integrată, Intel HD Graphics întărește această recomandare.

Memoria RAM are o capacitate de 4 GB DDR3, suficient pentru un astfel de laptop din punctul meu de vedere, dar poate suferi și un upgrade de până la 8 GB cu ușurință, prin simpla înlocuire a slotului liber. Hard disk-ul are o capacitate de stocare satisfăcătoare, de doar 500 GB, însă pentru cei ce consideră că nu este de ajuns, nu trebuie să uite că pot urca in cloud poze, filmulețe, fișiere, etc.

Display-ul este un LCD LED cu o diagonală de 15,6 inch și o rezoluție de 1366 x 768, ce oferă utilizatorului o imagine clară și plăcută. Este un model Acer CineCrystal Glare, ce nu se recomandă a fi utilizat în exterior când soarele este puternic, pentru că se va reflecta în ecran și practic nu veți mai vedea nimic. În ceea ce privește conectivitatea, laptopul dispune de cam tot ceea ce un utilizator uzual ar avea nevoie: DVD RW, cameră WEB HD, cititor de carduri, HDMI, microfon, 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0, VGA dar și un sistem audio High Definition Audio.

Autonomia ajunge până la 4 ore în lucru, suficient cât să nu vă lase baltă în timpul unei scurte călătorii sau de ce nu al unei prezentări.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • tastatură chiclet,
  • preț mic,
  • USB 3.0,
  • HDMI,

Contra:

  • la un asemenea preț nu cred că puteam cere mai mult

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Acer E1-510-29204G50Mnkk este un laptop ieftin, ce se va potrivi unui utilizator ce desfășoară activități office, multimedia și nu vrea să investească prea mult pentru o asemenea achiziție.

User Rating: Be the first one !

3 comentarii

  1. Da, se poate instala Windows 7, doar că trebuie să cauți driverele. O zi bună!

  2. spunetimi va rog daca pe laptopul acesta se poate instala windows 7 deoarece mi-am achizitionat unul si nu ma descurc cu win 8 . Va multumesc anticipat !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.