Acer Aspire VN7-591G-74BM – laptopul elegant pentru gaming

Laptopurile pentru gaming au de cele mai multe ori un design futurist, cu linii ascuțite și diferite unghiuri, fiind parcă produse pentru utilizatorii tineri plini de personalitate. Pentru cei care își doresc mai degrabă un model elegant, care să poată fi transportat chiar și la birou fără să pară excentric, Acer a creat modelul Aspire VN7-591G-74BM, ce poate fi găsit în magazine la prețul de  aproximativ 4499 lei (verifică preț actualizat). Laptopul este unul dintre cele mai portabile din clasa de gaming. Acesta se remarcă prin configurația performantă, designul elegant de calitate, cu finisaje metalice, sunetul puternic și ecranul Full HD. Punctele ceva mai slabe sunt lipsa stocării SSD și memoria RAM ce poate fi îmbunătățită.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul acestuia este unul mult mai cuminte față de celelalte modele gândite special pentru gaming. Astfel, deși unghiurile sale sunt ceva mai ascuțite, acestea păstrează un aspect elegant și profesional. În mod surprinzător pentru un laptop de gaming, modelul este unul foarte slim.  Carcasa este neagră și alcătuită din aluminiu și plastic. Finisajele metalice se întâlnesc în partea anterioară, balamalele având o flexibilitate ridicată și fiind în același timp rezistente. Întreaga parte din spate este alcătuită din metal și este argintie. Tastatura include și partea numerică și nu are ramă. Tastele beneficiază de iluminare cu roșu, oferind o experiență plăcută de joc. Touchpad-ul este destul de mare și prevăzut cu un sistem de gesturi multi-atingere. Dimensiunile sunt de 389.6 x 23.9 x 257.5 mm, fiind cele pentru un laptop obișnuit. În plus, greutatea este de doar 2.4 kg, dispozitivul fiind ușor de transportat într-un rucsac.

Poze cu laptopul

Acer Aspire VN7-591G-74BM

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este Full HD și are o diagonală de 15.6 inch. Ecranul este de tip anti-glare și beneficiază de tehnologie IPS.  Rezoluția este de 1920 x 1080 de pixeli, imaginile având o calitate superioară.

Configurația este una destul de impresionantă pentru aceste dimensiuni. Astfel, este disponibil mai întâi un procesor Intel Core i7 cu o frecvență de 2.5 Ghz care poate face boost până la 3.5 Ghz în timpul sesiunilor de joc. Acesta este însoțit de o placă video dedicată NVIDIA GeForce GTX 860M și o memorie RAM de 8 GB DDR3 ce poate fi extinsă. Performanța este una bună, dacă mărești memoria RAM având însă la dispoziție o experiență de joc mult mai interactivă.

Capacitatea de stocare a HDD-ului este de 1 TB, simțindu-se totuși lipsa părții SSD. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat.

La nivel multimedia se remarcă în primul rând sistemul audio dotat cu 4 difuzoare stereo puternice. La baza sunetului se află tehnologia Optimized Dolby Digital Plus Home. Mai sunt disponibile o cameră Web Acer Crystal Eye HD cu o rezoluție de 1280 x 720 de pixeli și un cititor de carduri.

La nivelul port-urilor întâlnim 3 port-uri USB 3.0, 1 port HDMI și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate face prin Wi-Fi  sau cablu și există și tehnologie Bluetooth 4.0. Modelul nu dispune de o unitate optică DVD RW sau de alt tip. Autonomia este susținnută de o baterie Li Polymer cu 3 celule și ajunge până la 4 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • procesorul este un Intel Core i7, Haswell,
  • Full HD,
  • HDD de 1 TB
  • placă video dedicată

Contra:

  • nu are SSD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Design - 9.3
Conectivitate - 9.5
Performanțe - 9.4

9.4

Puternic

Acer Aspire VN7-591G-74BM este un laptop cu o configurație puternică, ce poate fi o alegere potrivită atât pentru munca de zi cu zi, cât și pentru jocuri.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.