Acer Aspire VN7-571G-78EZ – performanţă la cel mai înalt nivel

Dacă îţi doreşti un laptop ultraperformant care să poate reda şi cele mai noi jocuri, atunci modelul Acer Aspire VN7-571G-78EZ ar putea fi alegerea de care ai nevoie. Fie că ţi s-a stricat laptopul sau, pur şi simplu, îţi doreşti să te poţi juca şi alte jocuri decât cele de până în acest moment, atunci este timpul să te informezi asupra pieţei şi mai apoi să iei o decizie. Modelul are un preț de aproximativ 4599 lei (verifică preț actualizat). Acest preţ poate fi un mic inconvenient pentru cumpărători, însă raportul cu performanţa şi calitatea de care dispune va înclina balanţa către achiziţia sa. Chiar dacă are Linux ca sistem de operare, este important să cunoşti faptul că în orice moment poţi instala un sistem de operare Windows, de preferat o variantă mai nouă a acestuia, un Windows 8.1.

În ceea ce priveşte designul, putem spune că acest laptop este unul modern, având carcasa confecţionată dintr-un plastic negru de înaltă calitate, cu linii fine şi o textură uşor aderentă. La interior observăm atât o tastatură standard cât şi una numerică ce te va ajuta în cazul în care vei folosi programe de contabilitate sau poate unele programe Office, ambele silenţioase, uşor de folosit şi precise. Touchpad-ul cu suport pentru gesturi multi-atingere poate mări sau micşora imagini ori înregistrări video dintr-o singură mişcare.

Poze cu laptopul

Acer Aspire VN7-571G-78EZ

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul LCD LED Full HD cu dimensiunea de 15.6 inch şi rezoluţia de 1920 x 1080 pixeli oferă imagini incredibile, cu o grafică performantă, fapt datorat şi caracteristicii speciale ComfyView de care dispune.

Performanţele superioare sunt date, în primul rând, de procesorul din a cincea generatie – Broadwell şi înglobează un nou standard de rapiditate, mobilitate şi securitate. Astfel, procesorul Intel Core i7 cu modelul 5500U şi cele două nuclee aparţin acestei generaţii nouă de procesoare şi oferă o performanţă deosebită, beneficiind în acelaşi timp de tehnologia Turbo Boost. Această tehnologie va rula la o frecvenţă variată între valorile de 2400 MHz şi 3000 MHz, în funcţie de sarcinile şi aplicaţiile la care sistemul de operare este supus. Trebuie să mai ştii şi faptul că vine echipat cu un procesor grafic integrat de tip Intel HD Graphics 5500. Memoria internă de tipul DDR3 are o capacitate de 8 GB, însă se poate extinde până la 16 GB datorită celui de-al doilea slot de care dispune şi nu este ocupat. Pentru a memora diferite informaţii, jocuri ori filme, capacitatea de stocare de tip SSHD ne oferă o capacitate generoasă de 1 TB. Experienţele de neegalat pentru jocuri şi vizionarea filmelor sunt date de memoria DDR3 dedicată, de 4096 MB, a producătorului video NVIDIA GeForce 950 M. Bateria cu trei celule, deşi pare destul de redusă, oferă o autonomie decentă, astfel îl poţi folosi o perioadă bună de timp fără a-l conecta la o priză.

Pe partea de multimedia, dispune de o unitate de citire/scriere tip DVD-RW, de o cameră web performantă dotată cu funcţia Crystal Eye HD, dar şi de un cititor de carduri precum cele HD. Pe partea audio are difuzoare stereo integrate şi un microfon integrat. Pentru a transfera date, ai la dispoziţie trei porturi USB 3.0, un port HDMI, unul RJ-45 şi o ieşire audio. În ceea ce priveşte comunicaţiile,  are în dotare Bluetooth 4.0 şi wireless 802.11 ac.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • procesor Intel Core i7, Broadwell
  • Full HD,
  • 8 GB RAM,
  • HDD de 1 TB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest 1produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.7
Conectivitate - 9.4
Performanțe - 9.4

9.5

O alegere puternică

Acer Aspire VN7-571G-78EZ este un laptop extrem de puternic, dotat cu specificații de top, pentru a face față oricărei aplicații, dar și jocurilor cu grafică avansată.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.