Acer Aspire V5-573PG-N14MGE2GBCmmL_3V3UT – laptopul gold

Atunci când vorbim de laptopuri, în cazul în care dotările tehnice sunt asemănătoare, design-ul este cel care înclină balanța în avantajul uneia dintre opțiuni. Un model performant completat de un design elegant și portabil reprezintă un pachet greu de refuzat. Acer Aspire V5-573PG-N14MGE2GBCmmL_3V3UT este un model de calitate gold pe toate nivelurile. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4489 lei (verifică preț actualizat), un preț care îl situează printre cele mai atractive modele performante care să poată înlocui un sistem desktop.

Design-ul acestuia se remarcă în primul rând prin culoare, fiind disponibil pe auriu. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară și oferă o senzație plăcută la atingere. Ceea ce atrage apoi este aspectul slim, profilul având o grosime de doar 23 de mm atunci când capacul este închis. Dimensiunile totale sunt de 381.6 x 23 – 20 x 256 mm, iar greutatea este de 2.2 kg. Liniile sunt fine, iar marginile sunt ușor rotunjite. Tastatura neagră oferă un contrast plăcut față de restul carcasei. Aceasta include și partea numerică, fiind utilă pentru lucrul cu cifre sau gaming. Touchpad-ul este prevăzut cu un sistem multi-touch care acceptă funcții precum derularea, zoom-ul sau lansarea cu ajutorul degetelor.

Poze cu laptopul Acer Aspire V5-573PG-N14MGE2GBCmmL_3V3UT

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este de tip LED multi-touch, recunoscând atingerea și oferind un control rapid asupra aplicațiilor. Ecranul are o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție de 1366 x 768 de pixeli. Imaginile HD au o claritate superioară și beneficiază de culori strălucitoare. Datorită tehnologiei Acer Comfy View unghiurile de vizibiliate sunt foarte bune.

Calitatea gold este menținută și la nivelul configurației tehnice. Întâlnim aici un procesor Intel Core i7 cu arhitectură Haswell. Acesta are o frecvență de 1.8 Ghz care poate fi suplimentată până la 3 Ghz atunci când sistemul de operare are nevoie de susținere suplimentară. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 12 GB DDR3 și o placă video dedicată NVIDIA GeForce GT720M. Configurația este extrem de performantă și permite rularea fără probleme a celor mai noi jocuri și programe de prelucrare grafică. Multitasking-ul este de asemenea cursiv, iar laptopul poate înlocui cu succes un sistem desktop. Capacitatea de stocare este de 1 TB HDD. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat.

Sistemul audio este asigurat de tehnologia Dolby Home Theater v4, oferind un sunet care se ridică la calitatea imaginilor și performanțelor. La nivel multimedia mai sunt de remarcat o cameră web HD care face posibile convorbirile Skype și un cititor de carduri SD. Acer Aspire V5-573PG-N14MGE2GBCmmL_3V3UTnu beneficiază de o unitate optică DVD RW sau de alt tip.

Port-urile sunt dispuse  lateral și în partea din spate a laptopului. Sunt disponibile 1 port HDMI, 1 port USB 3.0 pentru o viteză ridicată de transfer, 2 port-uri USB 2.0 și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili și wireless. Există și tehnologia Bluetooth 4.0, fiind posibil astfel transferul rapid de fișiere pe tabletă sau smartphone fără a mai fi necesar un cablu de date.

Autonomia de lucru este de peste 7 ore, aceasta fiind asigurată de o baterie Li-Polymer cu 4 celule.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • procesor IntelCore i7, Haswell,
  • HDD de 1 TB,
  • memorie RAM de 12 GB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Acer Aspire V5-573PG-N14MGE2GBCmmL_3V3UT este un laptop elegant, cu un design aparte, gold, dar și o configurație foarte puternică.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.