Laptop Acer Aspire V5-573-54204G50aii

Astăzi ne-am gândit să venim în întâmpinarea voastră cu un laptop de top, din gama celor de la Acer, este vorba de laptopul Acer Aspire V5-573-54204G50aii, un laptop ce se bucură de un design simplu, robust, dar cu finisaje mult îmbunătăţite. De asemeni vine la un preţ foarte avantajos, de aproximativ 2350 lei (verifică preț actualizat), un preţ bun pentru cei ce vor un laptop cu specificaţii bune, dar care să nu le golească buzunarele.

Acer Aspire V5-573-54204G50aii se bucură de un design argintiu absolut spectaculos. Modelul fin, dar și finisajele bine realizate, mă duc cu gândul la un laptop business.  Este destul de ușor, are doar 2 Kg, ceea ce îi conferă portabilitate și îl face ideal pentru călătorii.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Acer Aspire V5-573-54204G50aii

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul Acer Aspire V5-573-54204G50aii vine la interior cu un procesor Intel Core I5 Haswell, un procesor de ultimă generaţie, model 4200U realizat pe arhitectura de 22nm, ce este tactat la 1,6 GHz. Se bucură de o memorie RAM cu o capacitate de 4GB DDR3 pe care o puteți upgrada la 12 GB în cazul în care aveţi nevoie de mai mult spaţiu. Hard disk-ul este unul de tip SATA și are o capacitate de 500 GB. Din punctul meu de vedere pentru o utilizare decentă nici nu aveți nevoie de mai mult. În special că acum există varianta de a stoca pozele in cloud sau în cazul în care această variantă nu este pe placul vostru, puteți opta pentru un hard disk extern.

În ceea ce priveşte placa video, laptopul Acer Aspire V5-573-54204G50aii, dispune de un chipset integrat Intel HD Graphics 4400, ce îl recomandă îndeosebi pentru o utilizare office și multimedia, iar în ceea ce privește jocurile, se va descurca decent în cazul celor ce nu au o grafică prea solicitantă. Display-ul este un LCD LED Acer ComfyView, cu o diagonală standard de 15,6 inch şi o rezoluţie de 1366 x 768, ce vă permite să urmăriți filmele în format HD.

Pe partea de multimedia regăsim două difuzoare stereo ce încorporează tehnologia Dolby Home Theater v4, un cititor de carduri SD şi o cameră WEB Acer Crystal Eye HD. La capitolul porturi, se bucură de prezenţa unui port HDMI, 2 porturi USB 2.0, 1 port USB 3.0 şi bluetooth.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core I5, Haswell
  • HDMI,
  • tastatură chiclet,
  • preţ convenabil

Contra:

  • rezoluţia nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Acer Aspire V5-573-54204G50aii este un laptop nu foarte scump, dar care dispune de o configuraţie complexă, ce vă va ajuta să vă desfăşuraţi activitatea în cele mai bune condiţii.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.