Acer Aspire V3-772G-747a8G1TMakk – o „fiară” pentru gammeri

Ne plac laptopurile mult mai mult decât calculatoarele și tindem să optăm pentru ele tocmai pentru că nu ne mai ocupă tot biroul, sunt mult mai practice și totodată oferă portabilitate, ceea ce este esențial în zilele noastre.

Unul dintre laptopurile ce se încadrează în această categorie este și laptopul Acer Aspire V3-772G-747a8G1Tmakk, ce vine la un preț de aproximativ 3740 lei (verifică preț actualizat), un preț ce reflectă configurația complexă și totodată designul premium de care se bucură.

În ceea ce privește aspectul remarcăm prezența unui model fin texturat atât pe carcasă, cât și la interior pe suprafața de palmrest, ce sugerează finețe și mult bun gust. Modelul este disponibil pe o nuanță de negru carbon, cu tastatură de tip chiclet, ce asigură confortul necesar utilizatorului și totodată o tastare plăcută. De acum nu veți mai avea probleme cu inesteticul praf strâns între taste. Curățarea sa se va face mult mai ușor și cu siguranță mult mai eficient. Blocul numeric este și el prezent pentru a ușura activitățile office.

Vine la pachet cu sistemul de operare Linux, însă nu vă faceți griji, veți putea instala cu ușurință Windows 8 și cu ceva mai multă bătaie de cap Windows 7(spun asta fiindcă este ceva mai greu să găsiți drivere).

Poze cu laptopul Acer Aspire V3-772G-747a8G1Tmakk

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul vine echipat la interior cu un procesor Intel Core i7, 4702MQ, un model de ultimă generație, Haswell, cu 4 nuclee, ce funcționează la o frecvență de 2,2 GHz, însă pentru activitățile mai solicitante poate ajunge și la o frecvență de 3,2 GHz, prin tehnologia Turbo Boost.

Memoria RAM este de 8 GB DDR3, dar capacitatea maximă ajunge la 16 GB, prin urmare în funcție de activitățile fiecărui utilizator, laptopul poate suferi un upgrade sau nu. Hard disk-ul are o capacitate foarte generoasă pentru a stoca poze, fișiere, filmulețe, etc, ajunge la 1 TB, ceea ce eu consider suficient chiar și pentru cel mai pretențios utilizator.

În ceea ce privește placa video, modelul Acer vine cu două plăci, una integrată, un chipset Intel HD Graphics 4600, folosită pentru activitățile office și multimedia și una dedicată, un chipset NVIDIA GeForce GT 750M de 4 GB, ideală pentru jocuri cu grafică solicitantă sau orice altă aplicație, ce ar necesita o procesare grafică ceva mai avansată.

Chiar și displayul este mult mai mare decât cel întâlnit la marea majoritate a laptopurilor, mai exact vorbim de o diagonală de 17,3 inch, cu o rezoluție Full HD, ce oferă imagini clare și culori mult mai naturale.

Pe partea de conectivitate, laptopul Acer vine foarte bine echipat: cititor de carduri, cameră WEB Acer Crystal Eye HD, DVD RW, HDMI, VGA, 2 porturi USB 2.0, 2 porturi USB 3.0, microfon și bluetooth. Sunetul este asiguyrat de sistemul Dolby Home Theater v4, ce asigură claritate și profunzime, chiar și atunci când volumul atinge cote mai înalte.

Păreri pro şi contra 

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • placă video dedicată,
  • Full HD,
  • diagonală de 17,3 inch

Contra:

  • mi-ar fi plăcut ca sistemul audio să fie mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Pentru cei ce își doresc un laptop puternic, mai bine zis o "fiară" pe birou, Acer Aspire V3-772G-747a8G1TMakk este o alegere excelentă. Raportul calitate-preț este unul excelent, ceea ce îl face un competitor extraordinar.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.