Laptop Acer Aspire V3-772G-747a161TMamm

Se ştie despre cei de la Acer că pun mare preţ pe rezistenţă şi calitate atunci când construiesc un laptop, poate că din această cauză au şi un design ceva mai robust. Astăzi vă voi prezenta laptopul Acer Aspire V3-772G-747a161TMamm, un laptop ce pare să îndeplinească până şi cele mai exigente cerinţe din partea utilizatorului. Preţul este de aproximativ 4600 lei (verifică preț actualizat), un preţ ce nu este chiar la îndemâna oricui.

Având în vedere că discutăm de un laptop business cu caracteristici de top, acest aspect nu ar trebui să ne mire. Designul laptopului este extrem de elegant, totodată solid, ce denotă rafinament, dar totodată, durabilitate. Pentru cei ce îşi doresc un confort sporit în ceea ce priveşte tastarea, cei de la Acer plusează şi la acest capitol, tastatura ergonomică este însoţită de un touchpad multi-gest, fiind de un real folos în utilizarea office, dar şi multimedia. Carcasa şi palmrest-ul sunt de culoare aurie şi evidenţiază perfect tastatura neagră, de tip chiclet, însoţită de blocul numeri, ce cu siguranţă se va dovedi util în activităţile office.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Acer Aspire V3-772G-747a161TMamm

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Noua serie V3 din gama Acer Aspire vine cu dotări de top, mai exact cu un procesor Intel Core I7 de ultimă generaţie, Intel Haswell 4702MQ, realizat pe arhitectura de 22nm, ce funcţioneză la o frecvenţă de 2,2GHz şi dispune de un cache de 6144KB. Partea grafică este susţinută de placa video dedicată NVIDIA GTX 760M de 2 GB, astfel încât jocurile şi navigarea pe internet vor deveni o adevărată plăcere. Mai mult de atât veţi putea lucra cu cele mai noi aplicaţii, uşurându-vă munca la maxim în felul acesta. Iar jocurile se vor dovedi o adevarată plăcere pentru cei pasionaţi de gamming.

La toate acestea se adaugă şi o memorie RAM extrem de generoasă, de 16 GB DDR 3 şi un hard disk cu o capacitate de 1TB. De asemeni vine cu un slot liber pentru montarea unui hard suplimentar, prin urmare îi puteţi adăuga un SSD fără nici un fel de problemă. Îi va da un plus de viteză laptopului, ceea ce cu siguranţă va face diferenţa.

Dacă până acum aţi fost impresionaţi de calităţile laptopului Acer Aspire V3-772G-747a161TMamm, ei bine acesta nu se dezice nici pe partea de conectivitate, mai exact vine cu un port HDMI, VGA, 2 porturi USB 2.0, 2 porturi USB 3.0, bluetooth, cititor de carduri SD şi o cameră WEB Acer Crystal Eye HD. Camera WEB Acer Crystal Eye HD, redă cu o claritate de cristal chipul celor dragi cu care staţi de vorbă, astfel că discuţiile se vor prelungi cu mult de acum înainte. Experienţa vizuală bogată şi intensă, este îmbunătăţită de cele două difuzoare stereo, ce utilizează tehnologia Dolby Home Theater v4, asigurând în felul acesta divertisment deplin atât din punct de vedere vizual , cât şi audio.

 Display-ul este mult mai mare faţă de cele standard, mai exact are 17,3 inch şi o rezoluţie Full HD, mai rar întâlnită la laptopuri, dar având în vedere că discutăm de un produs premium, cu un preţ pe măsură era normal să se justifice acest lucru prin complexitatea configuraţiei.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

 • design premium,
 • procesor Intel Core i7, 4702MQ,
 • placă video dedicată NVIDIA GTX 760M,
 • HDMI,
 • USB3.0,
 • tastură chiclet,
 • bluetooth,
 • rezoluţie Full HD

Contra:

 • nu are SSD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Excelent

Îţi doreşti un laptop cu o configuraţie care să îi permită să se descurce excelent atât în ceea ce priveşte jocurile cu o grafică mai avansată, cât şi în utilizarea office şi editarea foto? Atunci Acer Aspire V3-772G-747a161TMamm se va descurca mai mult decât onorabil indiferent de sarcina la care va fi supus.

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Un comentariu

 1. Florea Flavius

  Salut. Am si eu un laptop tot modelul acesta. Din pacate il pornesc si se opreste dupa 3 secunde si ciclul asta se tot repeta. Din cate am inteles e problema cu procesoru, oare stii tu un site de unde as putea sa achizitionez partile componente ale laptop-ului? Multumesc pentru ajutor si rabdare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.