Acer Aspire V3-574G-73B0 – laptopul performant pentru cerințe complexe

Acer Aspire V3-574G-73B0 este un laptop care poate înlocui fără probleme un sistem desktop performant, fiind o adevărată sursă mobilă de productivitate. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4299 lei (verifică preț actualizat), prețul fiind unul bun pentru un model cu asemenea dotări.

Modelul are un design foarte elegant, gândit pentru a fi atractiv atât pentru folosirea la birou, cât și pentru cea în afara acestuia. Deși este alcătuit din plastic, aspectul calitativ lasă impresia unui finisaj metalic foarte plăcut vizual. Carcasa este neagră la exterior și argintie în interior, contrastul oferind o notă în plus de eleganță. Capacul este prevăzut cu o textură mată plăcută la atingere, iar atunci când laptopul este închis, balamalele argintii atrag atenția în fața suprafeței complet negre. Modelul măsoară 381.6 x 23.9 x 259 mm, fiind compact și ușor de transportat, iar greutatea de 2.4 kg susține perfect acest lucru.

Poze cu laptopul

Acer Aspire V3-574G-73B0

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală standard de 15.6 inch și este de tip non-glare. Se remarcă faptul că imaginile au o calitate superioară, fiind redate la o calitate Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Claritatea este excelentă, iar culorile sunt bogate și pline de viață, jocurile, filmele și conținutul online fiind astfel foarte atractive.

La nivel tehnic, laptopul oferă o performanță avansată, beneficiind de un procesor Intel Core i7 cu o putere de 2.4 GHz care, prin tehnologia Turbo Boost, poate ajunge la 3 GHz. Procesorul cu arhitectură Broadwell susține un multitasking foarte fluid și atrage timpi de așteptare scurți.  Memoria RAM este de 8 GB, iar placa video este dedicată și de tip NVIDIA GeForce 940M. Vei putea astfel să joci jocuri recente și să lucrezi în programe cu cerințe grafice ridicate.

Producătorul acordă o importanță deosebită sunetului, așa că laptopul este dotat cu difuzoare stereo care au la bază tehnologia Dolby Digital Plus Home Theater. Sunetul este puternic și bogat și oferă o experiență completă de vizionare sau gaming.

La nivel multimedia laptopul mai dispune de o cameră web HD pentru apeluri video pe Skype, un cititor de carduri SD și o unitate optică DVD-RW.

Capacitatea de stocare este de 1 TB HDD și 8 GB SSD, așa că ai la dispoziție suficient spațiu, iar transferul de date se realizează foarte rapid.

Modelul folosește o baterie Li-ion cu 4 celule, așa că autonomia este bună, ajungând la 3-4 ore de lucru. Autonomia este suficient de mare pentru a susține lucrul în afara biroului fără a fi nevoie să stai mereu conectat la priză.

Modelul are un ecran Full HD pentru imagini de calitate, un sunet pe măsură și o configurație demnă de un sistem desktop. Prin urmare, acesta își merită pe deplin achiziția.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • performanță de sistem desktop
  • sunet de calitate
  • capacitate mare de stocare
  • autonomie bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Conectivitate - 9.2
Performanțe - 9.2

9.2

O alegere puternică

Acer Aspire V3-574G-73B0 este un laptop ideal pentru cei care lucrează intens în programe de prelucrare grafică sau cei care își doresc să poată juca jocuri recente pe un dispozitiv portabil.

Vezi detalii
User Rating: 0.8 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.