Acer Aspire V3-572G-63QK – laptopul dinamic

Acer Aspire V3-572G-63QK este un laptop care pare să răspundă cerințelor unui public tânăr, care pune preț pe activitățile realizate în multitasking, totodată dotările sale pe toate nivelele fiind adaptate mișcării și creșterii productivității. Este un laptop potrivit pentru cei care vor să se remarce printr-un dispozitiv de lucru cu design aparte și o performanță bună în toate activitățile de peste zi. Are un preț de aproximativ 2549 lei (verifică preț actualizat), destul de rezonabil, având în vedere că discutăm despre o configurație destul de bună. Achiziția este per ansamblu una inspirată, putând fi trecută cu vederea stocarea clasică, doar pe HDD. Performanța bună și designul atractiv compensează pe măsură.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul este unul destul de plăcut și elegant și are dimensiunile de 381.6 x 30.3 x 256 mm, având un profil slim și fiind ușor de transportat. În ceea ce priveşte carcasa, aceasta este alcătuită din plastic, reușind însă să lase o impresie foarte bună asupra calității și rezistenței.

Poze cu laptopul

Acer Aspire V3-572G-63QK

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul HD are o diagonală standard de 15.6 inch, fără a ieși prea mult în evidență, remarcându-se totodată faptul că ecranul este foarte subțire. Imaginile au o calitate decentă, conținutul de diferite tipuri fiind redat clar și în culori atractive.

Una dintre cerințele principale atunci când vine vorba de un laptop este ca acesta să poată susține toate activitățile pe care le-ai susține și la un PC. Prin urmare, modelul de față este dotat cu un procesor Intel Core i5 cu o putere de 1,7 GHz care, prin tehnologia Turbo Boost, poate ajunge la 2.7 GHz. Memoria RAM este de 8 GB, iar placa video este dedicată și de tip NVIDIA GeForce 840M. Multitasking-ul va fi astfel fluid și vei putea realiza toate activitățile de zi cu zi, precum și unele mai solicitante, precum un gaming de nivel mediu sau lucrul în programe de prelucrare grafică.

Întrucât laptopul va deveni centrul activității tale de peste zi, partea multimedia ocupă un rol important. Mai întâi, e important ca sunetul să fie unul de calitate, astfel încât să asculți muzică sau să urmărești filme într-o experiență completă. În cazul de față, difuzoarele integrate sunt stereo și puternice, iar sunetul este asigurat de tehnologia Dolby Digital, așa că nu vei avea probleme pe partea audio. Trecând mai departe, ai la dispoziție o cameră web HD și un cititor de carduri.

Capacitatea de stocare este de 1 TB, existând astfel suficient spațiu pentru filme, muzică, programe, jocuri etc. Deşi o parte SSD ar fi dat foarte bine, în cazul acesta stocarea se face doar pe HDD, pentru acest nivel de preț SSD-ul fiind aproape imposibil de găsit.

În ceea ce privește autonomia, modelul folosește o baterie Li-ion cu 6 celule, autonomia de lucru fiind astfel una foarte bună, adaptată la multitasking și portabilitate.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design plăcut
  • Configurație tehnică adaptată pentru lucru și divertisment
  • Autonomie foarte bună

Contra:

  • Rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Conectivitate - 8.2
Performanțe - 8.6

8.5

O alegere accesibilă

Acer Aspire V3-572G-63QK este un laptop, ce se remarcă atât prin eleganță, cât și prin prețul său destul de accesibil și configurația sa.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.